[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

⏰ Itt az idő IGENT mondani! ⏰ - Ideális fejlesztési időszak - MULTIHÁZ Programbemutató 10.12 péntek 10h ⏰Title: Különleges újdonság - Profi MULTIHÁZ - ÚJ WINDOWS-Felhő alapú Integrált Társasház kezelő és könyvelő program rendszer! - Mikor érdemes Áttérni a Profiról vagy más programokról?

Tisztelt Közös képviselő, Könyvelő, Kollégák!

Szinte ez az utolsó lehetőség, hogy 2019-től kényelmesen indulhasson a Profi Multiház programmal, sőt sok esetben még akár az idei 2018-as évre is érdemes váltani, hogy kihasználja a  többletszolgáltatásainak az előnyeit, ami így a mostani beszámoló időszakban sokkal könnyebbé és jobbá tehetné a munkáját. December és januárban kevésbé lesz ideje váltani, és egy későbbi váltásnál megint veszítene 1 évet! - ami de faktó anyagi veszteség is lenne. Kérem halgassanak azokra, akiknek nagyon bejött a legmodernebb és piacvezető Profi Multiház, és az előnyök okán sokkal több szabadidő mellett is több munkát tudtak bevállalni, ami sokkal nagyobb bevételt is eredményezett!
A különféle import módszerekkel még akár az egész idei év is áthozható más programokból.  Ezt a nem nagy munkát is bőven visszanyerhetné már a most következő beszámoló időszakban.

 

Bizonyára tudják, hogy a Multiház programunk felhasználói köre hatalmas mértékben gyarapodott, mert híre ment a  hatalmas és folyamatosan növekvő tudásának,  a legkedvezőbb ár-érték arányának. Minden évben új nagyobb gyorsabb szerverparkot kellett vennünk, amit mindig 3 évre terveztünk, de már 1 év alatt a várakozásainkat felülmúló, sokszáz új felhasználó kihasználta.  Ezért egyre kevesebb időnk van a potenciális felhasználóinkat közvetlen megkeresni, kivéve ebben a formában. Ezért, kérjük és javasoljuk, hogy keressenek meg minket, hogy megbeszélhessük Önnel azokat a személyes plusszokat, amiből a Könyvelő és Közös képviselő is profitálhat. A jobb program az alapja egy olyan növekedésnek, amivel kevesebb munkaidővel több ház közös képviseletét és könyvelését is képes ellátni, jobban - ezért nagyon kifizetődő!
Valójában 3 indok szokott lenni, amivel leendő ügyfeleink elutasítják a fejlesztést, modernizálást.

1) "Bőven elég a régi programunk, megszoktuk". Amíg nem próbálja ki igazán élesben
legalább 1 házzal
, addig ezt nagy bátorság kijelenteni, vagy pedig olyan mértékben visszaszorítja az igényeit, amivel rengeteget többletmunkával dolgozik, és jóval kisebb szolgáltatást nyújt. (részletesebben alább)  Mivel a Multiház egy rendkívül modern, innovatív, gyorsan megtanulható program, nem érdemes félni tőle.   Jó hasonlat erre: ha már ehet téliszalámis szendvicset is, akkor arról nem biztos hogy érdemes a téliszalámit lespórolni, csak mert "elég" a sima szendvics.

2) "Sokba kerül". Éppen hogy nem, ugyanis, ha jobban, hatékonyabban és gyorsabban dolgozik, akkor azonos idő alatt több munkát bevállalva sokkal több jön vissza, mint amibe került! (De ha csak több szabad ideje marad az is érték.
) Ennek azért több hónapos átfutási ideje van, de utána bőven visszafizetődik a többletár, mert:

a)
Jóval MAGASABB MINŐSÉGŰ MUNKÁT, többletszolgáltatásokat ad ki a kezéből (pl. Üvegzseb politika, Ügyfélkapu, Szvb hozzáférés, Dokumentum tár, stb.), ami az Ön imidzsét emeli, és sokszor ezt igen is tudja a saját árában is érvényesíteni.

b)  RENGETEG SAJÁT MUNKAIDŐT IS MEGTAKARÍT vele:  szenzációsan gyors, alábontható és rugalmas
Tervezés, Beszámoló
, MÉRLEG, teljesen automata nyitás, sokkal szebb, tartalmasabb tulajdonosi listák, elszámolások, ügyfélkapu, stb.  Legfontosabb, hogy a BANKSZÁMLA IMPORT minden bevétel, kiadás tételét a Profi Multiház egyszeri tanítás után már automatikusan lekönyveli, ezzel szinte teljesen megszűnik a kézi könyvelés, ami már önmagában is sokkal több megtakarítás, mint az egész program díja.

3) "Nincs rá igény" Hogy nem jelez egy tulajdonos sem, az logikus, mert jól tudja, hogy nem ő fogja megreformálni a közös képviseletet. Ettől még, ha jó eszközöket ad a kezükbe, azt igenis elkezdik használni, ez nyilvánvaló tény. Ekkor már ár kérdésben sem annyira elzárkózóak.

MEGTÉRÜLÉS: Hosszabb távon gondolkodva az ön által nyújtott jobb minőségű munkának, szolgáltatásoknak, üvegzsebpolitikának hamar híre megy, ezért könnyebben fog kapni új házakat, amit már magasabb áron fog bevállalni. A nem kifizetődő házaknál ekkor már merhet emelni, hisz nem baj ha netán e miatt elmennek, mert lesz bőven kifizetődőbb háza. Ezen folyamat révén valójában megvalósul az áremelés, ami nagyobb, mint a Multiház ára. (Egyébként a rosszabbul fizető házak többsége sem hagyja ott egy kis áremelés miatt, pláne ha még
több szolgáltatást is kapnak, inkább csak fenyegetődzni szoktak ezzel.)    Egyébként sok éves tapasztalatom, hogy az így elért bővülés, tehát megtérülés a Multiház bevezetésével nagyon is működik.

Ráadásul az alább leírt módon minden bizonnyal még a házakra is számlázható, az új szolgáltatásokkal indokolva.
A valós nettó megtakarítások révén, ha Ön fizeti, akkor is tisztán nyer vele.
Ha nem értene ezzel egyet, akkor tényekkel  levezetem Önnek, hogy pontosan miért és hogyan,  Ha meg egyetért, akkor kérem máris hívjon egyeztetni, különben lemarad a programról, ami azért veszteség Önnek, mert a meg nem termelt haszon, az veszteség.  Ezt meg kéne akadályozni minél hamarabb!

Legalább 1 házzal próbálja ki a Multiházat, hogy legyen alkalma megtapasztalni az ígérteket!
 

Javaslom, hogy jöjjön el egy személyes programbemutatóra is, hogy saját szemmel láthassa az előnyöket, amit eddig kellő megnézés hiányában még csak nem is láthatott! 
Kérem adja meg
legalább saját magának az esélyt! 
10.12
.én, pénteken 10 órakor 3 órás bemutató lesz a 1088 Bp. Bródy Sándor u. 38. 3/2. ben.   Kérem jelezze részvételi szándékát.


Az alábbiak nagyon precízen leírják az országelső társasház-kezelő rendszer kitűnő előnyeit, jól összefoglalja azon kivételes és ritka szolgáltatásait, ami a program áránál sokszorta magasabb megtakarításokat eredményez, valamint kedvező finanszírozási lehetőségeit és garanciáit. Ezért kérem alaposan gondolja át a benne foglaltakat Az automatikus bankkönyvelő funkció önmagában is indokolja a váltást! Nagyon sok, az Ön számára fontos, aktuális, új információ is van benne, ezért a hosszúsága ellenére is megéri végig olvasni, hiszen az önök munkáját fogja drasztikusan csökkenteni, magasabb színvonalú, tartalmasabb munkavégzés mellett!


© Profi MULTIHÁZ - WINDOWS-Felhő alapú 3.generációs, Integrált Társasház kezelő és könyvelő program rendszerünk - már évek óta minden tekintetben piacvezető!A program a klasszikus és népszerű, sokak által már ismert © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver továbbfejlesztett változata.  A program a legmodernebb 3.generációs, WEB, azaz felhő alapon működik, ezért lényegesen jobb szolgáltatásokra alkalmas, minta jelenlegi 2.generációs csak Windowsban telepítendő programok. Ezt már nem kell telepíteni, mégis korlátlan gépen, tableten, bármilyen okos telefonon is használható egy központi szerverről, ezért pl. a közgyűlésre nem kell laptopot cipelnie. Az adatbiztonság a lehető legmagasabb, minden éjjel 2 különböző földrészre mentjük az adatokat.  Kifejezetten könnyen kezelhető, nagy tudása ellenére is pillanatok alatt megérthető!
Funkcionálisan is sokat bővült, pl. 10 előírásrendszer, amit 6 féle logikával lehet feltölteni, vagy a költségeket visszaosztani,  társtulajdonosok, bérlők, önkormányzat összevont kezelése, több év párhuzamos könyvelhetősége, automatizált nyitás, a lehető legjobb vizuális és automatikus tervezés, kifejezetten szép, tartalmas, de mégis könnyen érthető listák.
A program tudása túlmutat a klasszikus könyvelő és társasház kezelő programokon, lényegesen jobban kiszolgálva a közös képviselőt és a tulajdonosokat is. A program fejlesztésébe azért fektettünk rengeteg időt, energiát, hogy tényleg olyat kaphasson, amire érdemes váltania. Várakozásainkat ügyfeleink kivétel nélkül visszaigazolták.
A klasszikus © Profi programból év közben is 100%-ig be tudja importálni az adatait (más programok nem, vagy csak kis részben). Más programok adatimportját is megoldjuk.  A Profi program funkcionálisan és sebességben is eddig is sokkal többet tudott, mint a mostani Windows alapú konkurens programok. A Profi Multiház egyesíti a Profi kiváló tudását a Windows és Web adta további lehetőségekkel, ezért minden téren országelső is. (Még az egyetlen Web alapú programot is kenterbe veri, pedig a mi áraink annak még a felét sem érik el!)
Az ára nagy albetét számok esetén magasabb a 2.generációs Windows-os programokénál - viszont a többletszolgáltatások miatt ár-érték arányban  megver kivétel nélkül bármilyen olcsóbb vagy drágább konkurens programot is:
A megtakarítások egyik forrása a munkabér és egyéb munka szervezési idő csökkenések, ami önmagában is
bőven kompenzálja az esetlegesen magasabb árakat. Ezt hiba lenne nem figyelembe venni.   A világon a legdrágább a munkaidő, a munkabér, még akkor is, ha az a sajátja.
A megtakarítások másik forrása a jóval magasabb szolgáltatás érték
, ami üvegzseb politikát is mutat, ezért a házakat könnyebb megtartani, még áremelés esetén is, mivel jobban megbíznak önben!
A megtakarítások abszolút értéke bármelyik konkurens programhoz képest is a legtöbb. Példaképpen egy 40albetétes háznál havi 2000 Ft+áfa nem tétel, ráadásul ezt egyre inkább a házak fizetik ki,
ami a ház költségvetésében szinte elhanyagolható.  Magas albetét számok esetén árengedmények is vannak. (Finanszírozási lehetőségek leírása alább.)

R É S Z L E T E S E B B E N:                                  

A tényleges nettó megtakarítás több oldalról keletkezik 
(a feljebb leírt előnyökön felül még):
♦  A jól átlátható logikus, világos munkafelülete miatt
egy betanított adatrögzítő is megtanulja 2-3 óra alatt a kezelését, nem kell drága mérlegképes könyvelőt alkalmazni.
♦ 
A
z extrém gyors, (de megbízható) könyvelésből adódóan jóval kevesebb a munkabér költsége vagy több a saját időnyeresége.
♦  Automatikus elektronikus Bank számla import banki kivonatról XML mentéssel vagy Elektra terminálból, ami teljesem megszünteti a kézi könyvelést. Semmilyen szerződés sem kell hozzá, csak a banki felület! pl. Otp Direkt, Raiffeisen, Cib, stb. (modul)
♦  Csoportos banki Beszedés, ahol minden bankot egyben az Otp-n keresztül egyben tud kezelni (modul)
♦  Nincs szükség drága erős gépekre, szerverekre, rendszergazdai szolgáltatásokra, mentésekre.
♦  A Tulajdonosi ügyfélkapun belépők a saját elszámolásuk és a ház dokumentumain kívül a ház Hirdető tábláját is láthatják, Óra állás lejelentés is lehetséges. (modul) 
♦  Az SZVB/Intéző bizottság ezen felül még a ház összes listáját is megnézheti. (modul)
♦  Ezen szolgáltatások, mint pl. az 
On-Line szavazás is eleve csak egy web alapú programban működhetnek jó minőségben. On-line tulajdonosi hibabejelentés is lesz.
♦  Az integrált Dokumentum tár (modul) rendkívül hasznos, mert egyrészt a Közgyűlési jegyzőkönyvek, Szmsz, Alapító okirat, stb állandóan elérhető, amivel sok fénymásolást is meg lehet takarítani, ami végül nem a kukában köt ki, másrészt a többi ügyfélkapu szolgáltatással együtt a közös képviselő munkája értékét is "fényezi" az évek alatt összegyűlt jegyzőkönyvek, stb.
♦  A Könyvelési bizonylatok (jpg,pdf) feltölthetőek minden egyes könyvelési tételhez, ezért 1 mozdulattal visszakereshetőek (modul)
♦ 
A Tulajdonosok igényeit a sokkal szebb, jobb listák, szolgáltatások segítségével kevesebb munkával tudja kielégíteni, ami ráadásul az Ön munkája értékét is felminősíti
így sokkal jobban el tudja fogadtatni a saját munkáját is, hiszen sok tulajdonos csak ezeket látja.
♦  Egy saját céges e-mailcímet is kap a tulajdonosokkal való kapcsolattartásra, ami sokkal elegánsabb mint egy freemail vagy gmail -es cím, de nem kötelező ezt használni.
♦  Az Előírás (terhelés) rendszere rendkívül rugalmas, 6 féle logikával lehet
az összes lakás-tulajdonosi paramétertől függően a tulajdonosi paraméterektől függő képlettel előírni. Saját új paraméterekkel is bővíthető.
♦ 
Tervező-Beszámoló funkciója szenzációsan jó, rugalmas, látványos és vizuálisan könnyen gyorsan paraméterezhető, ami az alaprendszer része, feltétlen nézze meg! A közös képviselő a
könyvelőtől függetlenül is tud tervezni egy időben, a tény könyvelési adatok felhasználásával. (Már automatikusan is tud tervezni vele. Nem modul)
♦  Online szavazás a közös képviselő okostelefonján is, amiről név szerint szavazás lista nyomtatható később is, vagy tölthető fel a Dokumentum tárba.
♦  Automatikus elektronikus OC31 csekk import Elektra terminálból, ami az összes ház csekkjeit egy gombnyomással lekönyveli. Ráadásul ezzel 125ft/csekk összeget is megtakarít a háznak. Csak ez a lehetőség is több költségcsökkentést eredményezhet a munkaidő megtakarításon felül, mint az egész program ára!
♦  Csoportos névre szóló tulajdonosi folyószámla, valamint szerkeszthető, makrózható kör e-mail  kiküldés.
♦  Egy teljes egyszeres, számszakilag minden tekintetben komplett, mégis könnyen kezelhető könyvelést is tartalmaz, ami ilyen magas szinten kizárólag csak a Profira igaz.
♦  Más programokból Excelbe kimentett tulajdonos törzset, nyitó áthozatokat, víz,fűtés,stb. óra adatokat beimportálja, ami az automata bankkönyvelővel együtt rendkívül gyorssá tesz még egy évközi programcserét is.
♦  Kiváló teljesen automatizált rezsicsökkentés könyvelő és felosztó funkciói vannak.
♦  Azzal együtt, hogy mind könyvelő, mind társasház-kezelő funkciókból rengeteg van, rendkívül logikus felépítése, és a mindenütt elhelyezett súgók miatt mégis extra könnyen kezelhető, még a nem szakembereknek is
A sok okos automatizmus és a rengeteg hasznos lekérdezési lehetőség teszi a használatot könnyűvé, tartalmassá és színvonalassá. Ebben is magasan kiugrik a Multiház a konkurens programok közül.
♦ A rendszer maximálisan megbízható, Több szerveren, 99.99% rendelkezésre állás garantált, többszörösen redundáns párhuzamos adattárolással, minden éjjel 2 földrészre mentett adatokkal.
A legnagyobb fejlesztő gárdával és a legtöbb on-line szolgáltatásokkal rendelkező programot kínáljuk, ami a legnagyobb garancia a minőségre, az adatai biztonságára (
adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat: NAIH-91427 : Adatvédelmi nyilatkozatunk), és az Ön kérései gyors megvalósulására, vagyis nap mint nap jobb programot fog használni.  A program megfelel a GDPR szabályoknak is.
♦ A Programban rengeteg olyan automatizmus van, ami a nem könyvelő szakemberek számára is kifejezetten extra gyors és egyben megbízható könyvelést, munkát tesz lehetővé
- minden funkciót tekintve -, és éppen ezért vagyunk piacvezetőek a konkurens programokkal szemben! 
♦ Nem utolsó szempont az egész nap, és hétvégén is hívható garantáltan elérhető telefonos segítségnyújtás közvetlen a szerzőtől, valamint működik egy on-line ügyféltámogatási - hibajegykezelő rendszer is, ami a Multiház munkafelületéről érhető el, és az összes kollégánk tud válaszolni a kérdésére.
♦ 
Ha kipróbálja, akkor ezt mind tapasztalni is fogja.
(demo.multihaz.hu, a "Felhasználói kézikönyv" olvasásával kezdje mindenképp!)

Az scha.hu oldalon levő mintalisták 5 perc alatt megnézhetőek, de a programra már nagyon sok idő: maximum 1 óra is kell!  (mivel a bevált Profi program logikájával dolgozik, de azt sok száz ponton javítva, bővítve.)

Ahogy a puding próbája, hogy megeszik, a program próbája, hogy a gyakorlatban is használja legalább 1-2 házzal. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megtapasztalja az ígért tudását. Ennek hiányában sosem tudja meg, hogy miről marad le, és hogy valóban megéri-e az árát.

Az új rendszert értelmetlen csak az árában összehasonlítani, mert nagyobb költségcsökkenést eredményez, mint maga az ára. De nézzük csak önmagában az árát:
Belépési díja nincsen. Az 50ft+áfa/albetét/hó alapár,
és opcionálisan modulonként a 4 ft+áfa/albetét/hó ár eleve nagyon alacsony, és nagy albetét számoknál az ár alacsonyabb is lehet, amire tartós árgaranciát adunk írásban, szerződésben rögzítve. Más rejtett költsége nincs.  Kérje ajánlatunkat!   A modulok részletesebben ITT vannak leírva.
Mivel a használata abszolút értékben nagyobb megtakarítást, több szolgáltatást, magasabb minőséget, kényelmet eredményez, éppen ezért éri meg akár magasabb áron is!  Máshogy: Ha pl. 1 albetét piaci kezelési árát nézzük, akkor az ár annak kb. 5%-a csak, viszont hatékonyságjavulásban, szolgáltatásértékben minimum 15%-kal ér többet, vagyis a ráfordított összeg háromszorosát nyeri vissza minimum - ha nem is azonnal.
Kérdés hogy akar-e nyerni, mert ahhoz egy kicsit be is kell fektetni.

További árkonstrukciók, finanszírozás, amivel minden fél jól jár:
A rendszer használati díját sok esetben maga a ház fizeti, ugyanúgy mint a takarítás és más szolgáltatások számláját, és nem a közös képviselő 
Történelmi és bevezetési okokból ez sok helyen még nincs így, de a tendencia mindenképpen ez, mivel nem elvárható, hogy a törvény által elvárt egyre növekvő kötelezettségek valamint a több, jobb szolgáltatások terheit a könyvelő/közös képviselő vállalja át.
A házankénti számlázás önnek valószínűleg előnyösebb, mint 'továbbított szolgáltatásként' való továbbszámlázás, amit megtehet, hiszen jogilag ez a házak szolgáltatása. Az 1 házra jutó viccesen alacsony pár ezer Ft-os költség a ház költségvetésében önmagában is elhanyagolható 1 ezrelék alatti tétel, amiért cserébe egy rendkívül fontos, magas színvonalú teljes számviteli átláthatóságot, üvegzseb politikát kapnak, ami sok új szolgáltatást, szebb, jobb listákat is biztosít. A költségvetésben ezt a tételt a számvizsgálók vagy a közgyűlés éppen ezért szokta elfogadni, csak jól kell bemutatni az összes előnyét! Pl. egy külső könyvelő ennek az árnak a sokszorosáért jóval kisebb szolgáltatást nyújt.   Sok közös képviselő fél a költségeket a házakra terhelni, mondván, hogy a szerződése nem engedi meg. Ezért az elavult szerződéseket ésszerűsíteni kell!. De ettől függetlenül is egy többlet szolgáltatás, nyilvánvalóan nem férhet bele egy klasszikus könyvelési alapszolgáltatásba.  Célszerű lehet más jogcímen számlázni, pl. "Ügyfélkapu Dokumentumtárral."
Egy másik példával az 50 Ft már csak azért sem sok egy tulajdonosnak, mert egy postai csekk költsége ~350 Ft, és sokan inkább kifizetik, minthogy a bankban fizessék be  - és a könyvelési és társasház kezelési szolgáltatás jócskán többet ér, mint a csekkes befizetés kényelme.  Egyébként pl. csak takarításra 30-szor ennyit költ egy társasház, tehát rendkívül értelmetlen az 50 Ft/alb/hó+áfa költséget sokallni, különösen a számviteli átláthatóság fontosságát figyelembe véve.  De egy külső könyvelő is 4-8 szor ennyit kér csak a könyvelésért.
Esetleges további ellenvetéseit kérem, ossza meg velem, és eddigi jó tapasztalataim alapján együtt kitaláljuk a legkedvezőbb, leginkább eredményre vezető bevezetési stratégiát.
Megjegyzem, hogy a piacon levő egyetlen web alapú konkurenciánk ára sokkal több (160 Ft/alb/hó), holott mind funkcionalitásában, mind kezelhetőségében sok tekintetben gyengébb.

És még két nem utolsó szempont:  mivel egy nagyon könnyen kezelhető felhasználóbarát program, ezért további inspirációt is ad munkája végzéséhez, és használata önmagában is egy felhasználói élmény.  Azt se felejtse el, hogy a szebb és jobb kiadott listák, szolgáltatások az Ön munkáját minősítik, "fényezik" a tulajdonosok felé, akik többsége csak ezt látja,  tehát könnyebben el tudja fogadtatni magát, és így saját munkáját is jobban meg tudja fizettetni, könnyebben fog tudni árat emelni, és sokkal többet is, mint az 50 Ft-os csekély árunk.

Néhány érdeklődő ügyfelünk, sajnos csak azért nem jutott el a program megvételig, mivel egyáltalán nem nézte meg a programot, vagy téves indokokkal elvetette, vagy előítéleteit meg sem próbálta leellenőrizni. Többen idő hiányára hivatkozva vetik el a program megnézését is, holott több ezerszer annyi időt nyerhetnének vissza! Egy személyes beszélgetés a Szerzővel, akár egy este folyamán is, telefonon is, gyorsan megválaszolja kérdéseit.
Programunkat 27 éve folyamatosan fejlesztjük az igények magas szintű kielégítése céljából, hiszen hosszú távra tervezünk, ami nagyon fontos garancia Önnek. Nagyszámú, növekvő vevőkörünk ezt igazolja vissza.

Profi Multiház főoldal,  Mintalisták,  Demó
    (itt kész minta listákat tud megnézni percek alatt, és belépni a demó programba letöltés nélkül)
Miért érdemes használni a Profi Multiház programot?
Miért jobb a Profi Multiház mint a Profi vagy más program?
Rólunk írták a Hírhatárban.

Fontos aktualitás a május 25.i határidejű  GDPR, ami az adatkezelőkre: Társasházkezelő és a Társasházakra is vonatkozó Uniós kötelezettség. Cégre szabott elkészítéséhez kiváló szakembert ajánlunk (Kemény Lajos: 20/570-0040), részletesen: GDPR készítés ajánlat itt.
* * * * * * * * *

Továbbá itt szeretném bemutatni a Lakáscél Company céget. Ők minden közös képviselő munkáját segítő komplex szolgáltatásokat nyújtanak: többfajta egyidejű olcsó hitelezés, felújítás, korszerűsítés - megújuló energiák felhasználásával is, kivitelezés, fűtésszerelés, stb, mely a társasházak üzemeltetését olcsóbbá teszi - független műszaki ellenőrrel, ingyenes tanácsadással. Ha ajánlatokat kér, akkor őket semmiképp sem érdemes kihagyni:


  Részletek: www.lakascel.company
e-mail: juranits.gyorgy@lakascel.company, Telefon: 70/500-2044

Várjuk mihamarabbi hívását, kérdéseit, megrendelését.
Amennyiben nem Önt, hanem könyvelő kollégáját, közös képviselőjét érdekelheti a
Profi Multiház program, kérem továbbítsa neki, illetve örülnék, ha jelezné nekem is.
Üdvözlettel:
Schuller András 
267-3648         (9-24h) 
30/942-42-48   (9-22h)


www.scha.hu  
Kérem lájkolják facebook oldalamat is.