[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Aszfaltozás - év végi hajráTisztelt Cégvezető!

Egész évben tervezgette, hogy milyen jó lenne felújítani azt az utat / parkolót / telephely burkolatot? Kár lenne tovább halogatni, hiszen már így is majdhogynem lekésett az útjavítási szezonról, de NOVEMBER MÉG A MI HÓNAPUNK! Évzáró kedvezményeink biztosan megkönnyítik a döntést.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az út- és térburkolásban. Évtizedes tapasztalattal, modern gépparkkal, lelkiismeretesen végezzük el a ránk bízott feladatot, legyen az aszfaltozás, vagy murvázás.

Üzletpolitikánk a hosszú távú együttműködésekre épül. A célunk az, hogy ha egyszer minket választott egy útépítési projekt kivitelezésére, olyan munkát végezzünk, hogy legközelebb ne legyen kérdéses, hogy ismételten minket tiszteljen meg a bizalmával.

Elkötelezettségünk, fejlődőképességünk és szakképzett munkatársaink egyaránt hozzájárulnak sikereinkhez. Bízunk benne, hogy Ön is mihamarabb elégedett megrendelőink közé fog tartozni!


Évzáró ajánlatunk (anyag + szállítás + munkadíj):


Az itt feltüntetett nettó árak irányadó jellegűek, pontos árajánlatot igény esetén ingyenes helyszíni felmérés után adunk. Az elvégzett munkáinkra több éves garanciát vállalunk!

Megrendelésért, illetve további információkért érdeklődjön elérhetőségeinken! Készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

Weboldalunkon tájékozódhat referenciáinkról is: https://aszfaltexpert.webnode.hu/


A mihamarabbi együttműködés reményében, tisztelettel:

Varga András
REQUIN-GENERAL Kft.
06/30 590 4530


---------
Email címe nyilvános cégkatalógusból került hozzánk, így céges email címként kezeljük. Leiratkozáshoz kattintson ide: LEIRATKOZÁS