[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Megújul a szakképzési és a felnőttképzési rendszer - Lehetőségek és megoldásokTisztelt Ügyintéző, Képzésért felelős szakember!

Alapjaiban változik meg a hazai szakképzési rendszer a 2020/21-es tanévtől. A felnőttoktatással foglalkozó cégek 2020. december 31-ig indíthatnak a régi OKJ szerinti, iskolarendszeren kívüli képzéseket. Rengeteg kérdést vet fel az új rendszer, amelyeket szakértő előadóink a nap folyamán megválaszolnak.

 

A SZAKKÉPZÉS, FELNŐTTKÉPZÉS új rendszere 2020.
2020. március 23., Hotel Hungaria City Center****

Az új szakképzési törvény ▪ Az új képzési struktúra ▪ A szakképző intézmények feladatai, működése ▪ Alapszakmák-szakmairányok, szabályozott szakmák, hatósági képzések ▪ A szakmai oktatás és a vizsgák rendszere
A felnőttképzés új rendszere 
▪ Felnőttképzők helye a megváltozott jogszabályi környezetben ▪ A képzési körök megváltozása ▪ Engedély vagy bejelentés? ▪ Mi várható a gyakorlatban? ▪ Kérdések, konzultáció

Tegye fel előzetesen, jelentkezéskor kérdéseit és szakértő előadónk biztosan megválaszolják!

 

<<<<<>>>>>

TOVÁBBI KIEMELT AJÁNLATUNK:

SZÁMLÁZÁS, SZÁMLAKORREKCIÓK 2020 - 
Kötelező kibocsátói és elektronikus adatszolgáltatás 2020. július 1-től
2020. március 25., Hotel Hungaria City Center****

2020. július 1-jétől kötelezővé válik az online számla kiállítás, vagy más néven kibocsátói elektronikus adatszolgáltatás – adóértékhatárra tekintet nélkül – minden olyan esetben, ha a vevő is adóalany. A legnagyobb problémát azonban a befogadott számlákra vonatkozó kötelező adatszolgáltatás fogja okozni. A használatban lévő sokféle számlázási technikát több ponton korlátozza, behatárolja az új elektronikus adatszolgáltatási rendszer.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség: 18.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezéskor beírják a kedvezmény kód rovatba: SZK189325

 

Számlázási munkatársak képzése -
Belföldi ügyletek számlázása közérthetően

2020. március 12., Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

A képzés célja, hogy a számlázással foglalkozó munkatársak elsajátítsák a számlázási feladatok ellátásához szükséges tudnivalókat. 2020. július 1-től változás a számlázásban, ráadásul adóértékhatár nélkül kötelezővé válik az online adatszolgáltatás, ha a vevő is adóalany. 

Kedvezményes jelentkezési lehetőség: 18.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezéskor beírják a kedvezmény kód rovatba: SZB189312

 

SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK /16 óra/ 
Államilag engedélyezett /E-001894/2019/D016/ képzés

A számlázási ügyintéző fő tevékenysége a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzése, illetve az azokban való közreműködés. Képzésünk célja, hogy gyakorlati segítséget, tudást nyújtsunk azoknak, akik most kezdik a számlákkal való ismerkedést, és azoknak is, akik már rutinosabbak, de szeretnék átlátni a pénzügyi folyamatokat, kötelezettségeket.

2020. március 04 - 05., BUDAPEST 

2020. március 17 - 18., SZÉKESFEHÉRVÁR 

2020. június 10 - 11., BUDAPEST   

 

RENDEZVÉNYNAPTÁR>>

 

Tisztelettel várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

az Infoszféra Kft. csapata
+36-30-3184455

 

Az Önök e-mail címét a Bisnode Magyarország Kft. szolgáltatta társaságunk részére. Ezen e-mail cím marketing célra való felhasználásának jogalapja vagy az e-mail cím közérdekből nyilvános adat jellege vagy, az Önök által az adatszolgáltatónak az e-mail cím marketing célra való felhasználására adott hozzájárulása.