[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ön szerint Európa biztonságos hely? Az Ön véleménye fontosTitle: EUCS

Ha az üzenet nem jelenik meg megfelelően,
kattintson ide

logo Eucs
Happy People with flags
Mi a véleménye a homoszexuális házasságokról?
Ön szerint kell harcolni a globális felmelegedéssel?
Ön bízik az EU intézményeiben?
Válaszoljon ezekre és még több kérdésre az immár 4. Európai Polgári Közvélemény-Kutatásban. Szóljon a fontos aktuális kérdésekben, ossza meg véleményét és szerezzen 3 napos díjmentes szállást az 500 szálloda egyikében, az alábbi kód segítségével.
RÉSZTVEVŐI KÓD
X5HF-ER45
TURISZTIKAI VOUCHER
3 DÍJMENTES ÉJSZAKA 2 FŐ SZÁMÁRA
  A szonda elkezdése
Ezt az emailt megkapva Ön a Felhasználók azon szűk csoportjába került, akiknek kódot adtunk, amelyik lehetővé teszi egy 3 napos díjmentes elszállásolásra szóló Turisztikai Vouchert, amely 6 hónapon belül felhasználható 500 szálloda egyikében Európában.
pink trophy Ki szerezheti meg a díjmentes szállást?
Valamennyi EUCS kiadás támogatott és szponzorált, ezért azok a személyek, akik megszerezték a Résztvevői Kódot, különleges előnyökre számíthatnak. A Résztvevői Kód a kiküldött e-mailben kerül kiutalásra, valamint azok számára, akik jelzik, hogy szeretnének megkapni a kutatásról készült jelentést.
A jelenlegi közvélemény-kutatásban az Európában 500 hotel egyikében 3 napos díjmentes szállásra szóló csomagokat osztunk ki.
information Figyelem! A kiutalt kód nem garantálja a Turisztikai Voucher átvételét. A Voucherek ciklikusan jelennek meg, a szonda támogatóinak hozzáférhetőségétől függően. Arról, hogy a Voucherek aktuálisan elérhetők, erről Ön közvetlenül a szonda elkezdése előtt kap tájékoztatást.
  
Vegyen részt a szondában és iratkozzon fel a későbbi jelentésre.
logotyp all

©2020 European Union Citizen Survey. Minden jog fenntartva. A szonda azonosítója: 4133FK/2020 A jelen közvélemény-kutatás kiválasztott felhasználói csoportnak szól, akiknek a szervező a partnerein keresztül meghívót küld. A díjmentes szállásra szóló Voucherek a szonda Résztvevői számára hozzáférhetők és a készlet elfogyásáig kerülnek kiosztásra. A Voucherek kibocsátója a TLG Travel Group, LLC. A Voucherek kibocsátási és kézbesítési díja 3800 Ft. A díjmentes szállással él Voucher tulajdonos köteles a létesítményben kifizetni az étkezési díjat a tartózkodás teljes idejére. A Voucherek elfogadó létesítmények bázisa, a tartózkodás valamennyi feltételével együtt a Szálloda Katalógusban található meg. A szonda nem kezdeményezés és nem kerül lefolytatásra az Európai Unió hivatalos intézményeivel való együttműködésben. A szondában összegyűjtött adatok az adatvédelmi politikának megfelelően kerülnek feldolgozásra és annak eredményei jelentés formában kerülnek kézbesítésre a Résztvevők és az érdekelt alanyok számára. Ismerkedjen meg a szabályzattal.

ID: 80422

Küldött üzenet via promolead.eu.
Üzenetek fogadásának leállítása.
Complaints:email