[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Munkáltatói lehetőségek a koronavírus járvány ideje alattTitle: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Home office, távmunka vagy szabadságolás?

Folyóirat, iratminták és tanácsadás egy csomagban


Tisztelt False!

Ebben a teljesen bizonytalan időszakban minden cégnek szüksége van munkajogi segítségre, hiszen egy ilyen helyzetre senki nem volt és nem is lehetett felkészülve. Kiadónkhoz számos kérdés érkezik munkáltatók és munkavállalók részéről egyaránt. Például:

  • Milyen jogszabályi változások vonatkozásában kell felülvizsgálnunk munkaügyi dokumentációt?
  • Ebben a speciális helyzetben hogyan értelmezzük az Mt. azon rendelkezését, miszerint „a munkáltató alapvető kötelezettsége az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása”?
  • Megtagadhatja a munkavállaló a munkavégzést a járvány veszélyeire és az ezzel kapcsolatos félelmére, vagy arra hivatkozva, hogy nem tudja megoldani a gyermeke felügyeletét?
  • Mi a teendő, ha azért nem lehetséges a munkavégzés, mert a termeléshez szükséges alapanyagok egy koronavírus-járvánnyal érintett területről, az ottani leállás miatt nem érkeznek meg?
  • Milyen szabályozás érvényes akkor, ha a munkavállaló az elrendelt karantén miatt nem tud munkát végezni?

Szaklapunk következő lapszámaiban ezzel a témával foglalkozunk. A folyóirathoz szerkeszthető iratminták és korlátlan tanácsadói szolgáltatás is kapcsolódik, így ön az összes felmerülő kérdésére választ kaphat. A letölthető dokumentumok között nem találja meg, amit keresett, a tanácsadói szolgáltatás keretében elkészítjük önnek!

Munkajog

A folyóiratot a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte. Iktatószám: PM/313-5/2020.


Miért érdemes előfizetnie? Mert...

  • teljes jogbiztonságot nyújtó információt kap, nyugodtan hagyatkozhat kiváló szerzőink, dr. Gáspárné dr. Szokol Márta ügyvéd, munkajogász, dr. Palotay Pálma munkajogi szakjogász és Dr. Nemeskéri Gyula okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési szakértő több évtizedes tapasztalatára.
  • honlapunkon keresztül, saját jelszó segítségével hozzájuthat 90 db iratmintához, szerkeszthető Word formátumban.
  • az előfizetés ideje alatt korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőinknek, akik 10 munkanapon belül, írásban, részletesen válaszolnak önnek.
» Megrendelem

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

Webinárium: Munkajogi kérdések és válaszok a koronavírus járvány kapcsán

A 60 perces online konzultáció során élőben kap választ az önt foglalkoztató munkaügyi kérdésekre.

Időpont:
2020. április 9. (csütörtök); 09.30-10.30 között

Aki a kérdéseire válaszol:
Dr. Kovács Szabolcs, ügyvéd, munkajogász (Opus Simpex Kft.)


Jelentkezés

Ha kérdése merült fel, akkor hívjon minket bizalommal a +36 1 273-2090 vagy a +36 1 273-2091 számon!

Amennyiben nem szeretne több levelet kapni tőlünk itt leiratkozhat.

54105/6565/1