[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Munkajogi segítség a cégek számára az átmeneti helyzetbenTitle:
Szakkönyv, szerkeszthető iratminták és korlátlan tanácsadás egy csomagban

Tisztelt False!

A koronavírus járvány okozta helyzet a magyar munkáltatókat és munkavállalókat is olyan kihívások elé állította, amilyenekkel a modern történelem során talán még sosem kellett szembenézniük.

Ebben az időszakban minden cégnek szüksége van segítségre, mi pedig ezt szeretnénk megadni önnek. Kiadónkhoz számos kérdés érkezik munkáltatók és munkavállalók részéről, a munkaügyi dokumentáció felülvizsgálatától kezdve a munkába járás megtagadásán keresztül a home office és a távmunka elrendeléséig.

Kiadványunkban igyekszünk megoldásokat és tanácsokat adni a helyzet átvészeléséhez, ráadásul a munkajogi vonatkozások mellett foglalkozunk a koronavírus járvány teremtette helyzet adatvédelmi és a polgárjogi aspektusaival is.

A csomag részeként szerkeszthető iratmintákat kap, a szakmai tanácsadói szolgáltatás keretein belül pedig annyi kérdést tesz fel a szakértőknek, amennyit csak szeretne. Mivel ez a helyzet vélhetően nem normalizálódik néhány hét alatt, ez nagy segítség lehet majd önnek az elkövetkezendő időszakban felmerülő problémák megoldásában.

Munkaügyi Kódex

Szakmai kézikönyv a Kbt. és az elektronikus eljárás szabályainak magyarázatáról

Szerző:
Dr. Gáspárné dr. Szokol Márta, egyéni ügyvéd, szakterülete a munkajog

» Lapozzon bele

Miért érdemes a kiadványunkat választania?

✔ Mert jogszabályi környezet változásainak követése mellett a rendelkezések gyakorlati alkalmazásához is segítséget nyújtunk
✔ Mert a szolgáltatáscsomag részeként letölthető segédletekhez, szerkeszthető munkaügyi iratmintákhoz is hozzáfér.
✔ Ráadásul korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőnknek és a kézikönyvet online, lapozható formában is olvashatja.

» Megrendelés

Figyelem! 10%-os kedvezmény!

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.