[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Adatkezelés, munkaügy és vezetői feladatok home office eseténTitle: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Élő, online képzések

Képezze magát otthonról, kényelmesen


Ezt a furcsa időszakot érdemes arra felhasználnunk, hogy saját tudásunkat fejlesszük, hogy aztán minél hatékonyabban kamatoztathassuk azt, miután a munka világa is visszazökken a régi kerékvágásba. Ennek érdekében szeretnénk figyelmébe ajánlani aktuális élő, online képzéseinket.

Adatvédelmi, adatkezelési kérdések a koronavírus idején
Online előadás, adatvédelmi tisztviselők és adatvédelmi szakértők számára

A kialakult járványügyi helyzet rengeteg adatvédelmi kérdést vet fel a foglalkoztatás oldaláról. Legújabb webináriumunk során ezek megválaszolásában nyújtunk segítséget, nem kikerülve az egyéb kérdéseket sem. Webináriumunkat cégvezetőknek, adatvédelmi tisztviselőknek és adatvédelmi szakembereknek ajánljuk.

Jelentkezés »Vezetői kihívások távmunka és home office esetén
Online előadás vezető pozícióban lévő munkavállalók számára

Az online előadás keretein belül azoknak a vezető pozícióban lévő munkavállalóknak szeretnénk segítséget nyújtani, akiknek a csapata egyik napról a másikra home office-ba települt át, vagy távmunkára rendezkedett be.

Jelentkezés »A járványügyi helyzet munkajogi, adatvédelmi és gazdasági vonatkozásai
E-szeminárium cégvezetők, gazdasági vezetők és munkaügyi felelősök számára

Online képzésünkben összegyűjtöttük önnek az eddig rendelkezésre álló információkat a munkáltatói lehetőségektől kezdve az adatvédelmi előírások alkalmazásán át a koronavírus-járvány nemzetgazdasági hatásainak enyhítését célzó rendelkezések értelmezéséig.

Jelentkezés »Nem találta meg a megfelelőt? Akkor látogasson el honlapunkra, és fedezze fel a Fórum Média Kiadó teljes kínálatát!