[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Munkaügyi előírások 2020Title: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Szakkönyv, iratminták és korlátlan tanácsadás egy csomagban

A foglakoztatási szabályok változásainak
közérthető magyarázata


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A jogszerű foglakoztatás érdekében több törvényt és rendeletet kell egyszerre értelmezni és alkalmazni, ami számtalan buktatót rejt magában. Kiadványunkból tájékozódhat munkáltatói lehetőségeiről, többek között a munkaszerződés kötelező tartalmáról, a munka- és pihenőidőre vonatkozó szabályokról, a bérpótlékok rendszeréről, a felmondási tilalmakról és korlátozásokról.

A fenti örökzöld témák mellett érdemes észben tartani azt is, hogy a 2020-as munkaügyi ellenőrzési terv szerint a nyár folyamán a hatóság a foglalkoztatásra vonatkozó alapvető szabályok betartását ellenőrzi.

Kiadványunkban igyekszünk megoldásokat és tanácsokat adni a jelenlegi járványügyi helyzet átvészeléséhez is, ráadásul a munkajogi vonatkozások mellett foglalkozunk az adatvédelmi és a szerződéses jogi aspektusokkal is.


Munkaügyi Kódex

Munkajogi előírások magyarázata esettanulmányokkal, online mintadokumentumokkal és ellenőrzőlistákkal

Szerző: Dr. Gáspárné dr. Szokol Márta, egyéni ügyvéd, szakterülete a munkajog


Megrendelem


Miért érdemes a kiadványunkat választania?

✔ Mert jogszabályi környezet változásainak követése mellett a rendelkezések gyakorlati alkalmazásához is segítséget nyújtunk
✔ Mert a szolgáltatáscsomag részeként letölthető segédletekhez, szerkeszthető munkaügyi iratmintákhoz is hozzáfér.
✔ Ráadásul korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőnknek és a kézikönyvet online, lapozható formában is olvashatja.Megrendelés

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.