[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Munkaviszony jogszerű megszüntetése 2020Title: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Online képzés azonnal használható, szerkeszthető iratmintákkal

Hogyan kerülhetők el a felmondás kapcsán előforduló leggyakoribb szabálytalanságok?


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A járvány ideje alatt minden cég arra törekszik, hogy meg tudja tartani a munkavállalóit és mindent megpróbál megtenni ennek érdekében. Ugyanakkor sajnos előállhat olyan helyzet, amikor elkerülhetetlenné válik a leépítés, akkor pedig mindkét félnek az az érdeke, hogy minden a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően történjen.

Online képzésünk során ebben nyújtunk segítséget a munkáltatóknak, gyakorlati útmutatóval és azonnal használható, szerkeszthető dokumentumtárral.

Jogszerű munkáltatói felmondás és a munkaviszony megszüntetésének további esetei

Online képzés szerkeszthető iratmintákkal, kitöltési útmutatóval és jogesetekkel

Szerkeszthető iratminták listája
Részletek a képzésrőlA képzés menete: 2020. május 19-től kezdve 3 héten át, hetente töltjük fel a leckéket az online felületre. A felmondási dokumentumok az első modullal egy időben már elérhetőek lesznek.

A képzéshez szakértői tanácsadást is biztosítunk! 2020. június 30-ig annyi kérdést tehet fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne.

SPECIÁLIS AJÁNLAT: a képzés mellé kérheti a Munkajog című szakmai folyóirat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomag éves előfizetését is, 20% kedvezménnyel!


Jelentkezem a képzésre
Kérem a lapot is
Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.