[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Biztonság és gondtalanság, EkvidentTitle: Fogpótlás fájdalommentesen

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Az elmúlt hétvégén az Emberi Erőforrások Minisztériumának bejelentése alapján újra fogadunk pácienseket. A bejelentésben elég részletesen kitérnek arra, milyen higiéniai feltételek betartása szükséges, illetve kötelező. Ezek számunkra nem újkeletű feltételek, mert Fogászatunkon eddig is a napi működésünk része volt az emeltszintű higiéniai előírások betartása.

Mi is az Ekvident legfontosabb területe a fogászati kezeléseken belül?

A TÖKÉLETES CIRKONIUM FOGPÓTLÁSOK, amelyek hosszútávú biztonságot és gondtalanságot biztosítanak pácienseink részére. Az IMPLANTÁCIÓ területe, ami 100 %-os alátámasztást biztosít a CIRKONUM FOGMŰVEKNEK az állcsont azon részén, ahol nagyobb kiterjedésű foghiány található.

Nagyon sokan keresnek meg bennünket azzal az igénnyel, hogy „csak” néhány fogukat szeretnék rendbe tenni. Ezt mi megértjük, de fontosnak tartjuk a fogazat működésére vonatkozó alapelvek megismertetését, így a konzultáción teljeskörű információt adunk a megjelent páciens részére fogazata rehabilitációjára. Így a páciens mindent ért és reális döntést tud hozni a fogászati állapotával kapcsolatban.

A CIRKONIUM FOGPÓTLÁSRÓL szóló döntés egy pillanat alatt megszülethet, de tisztában van Ön azzal a ténnyel, hogy ez a döntés akár több évtizedre tud teremteni gondtalanságot és biztonságot? Hogyan?

Úgy, hogy a CIRKONIUM FOGPÓTLÁS a megfelelő helyen, BioStatikai pozícióra készül, azon a helyen, ahol a páciens pontosan tudja mit, mikor és miért fognak elvégezni a fogazatán.

Teljes képet adni arról, hogyan lesz a végeredmény tökéletes, és hosszútávú, a legmagasabb kompetencia megléte szükséges.

Ellenben a rossz döntés eredményét, egy rosszul elkészített fogpótlást ugyanúgy nézegetni fogja a tükörben, folyamatos figyelmet von el a mindennapok egyéb fontos feladatairól és egy újabb döntés elé kényszeríti annak viselőjét.

A kompetens szakember minden apró részletre rámutat, megmagyarázza, ha valami nem érthető, mivel mégsem lehet mindenki szakember a fogászat területén.

A BioStatikára készült fogpótlás akkor válik eggyé az Ön saját fogazatával, ha az a CIRKONIUM FOGPÓTLÁS az Ön eredeti fogméretével és fogtömegével megegyezik, rendelkezik eredeti fogazata BioStatikájával (alsó felső állcsont egyensúlyi pozíciója), illetve Ön szakszerű fogszakorvosi ellátásban részesül. Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor nem beszélhetünk tökéletes fogpótlásról.

Az utóbbi 2 hónapban a közösségi média, a járvánnyal kapcsolatos kommunikációk kiemelkedően sokat foglalkoztak a vitaminok jelentőségével. Sokan ennek hatására kezdtek el vitaminokat fogyasztani. Az Ekvident Fogászat az ellátott páciensei felé kiemelt figyelmet fordított eddig is a vitaminokkal kapcsolatos információk átadására. Egy fogászati kezelés, egy tökéletesen működő CIRKONIUM FOGPÓTLÁS mechanikailag és esztétikailag támogatja az ember napi működését. Ehhez szorosan kapcsolódik a megfelelő vitamin-, és ásványi anyagszükséglet bevitele az emberi szervezetbe. Ezáltal az immunrendszer erős marad, ami nem csak a vírusok ellen védi meg szervezetünket, hanem támogatja, hogy a fogpótlások alatti élő fogazat hosszútávon egészséges és biztonságos támasza legyen az elkészült fogműveknek.

Honlapunkon meg is győződhet a nálunk elkészült és átadott BioStatikai pozícióra készült fogpótlásokról a www.ekvident.hu/elkeszult-munkaink oldalon. Ezek a fotók önmagukért beszélnek, és ami a legfontosabb egytől egyig az Ekvident Fogászaton ellátott páciensek fotói, de ha valakit a páciens beszámolóink érdekelnek azt a www.ekvident.hu/pacienseink-irtak oldalon olvashatja azokat.

Hozza meg a helyes döntést!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »