[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Jogszerű-e a munkavégzés ellenőrzése? Mit tehetek és mit nem?Title: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Most 20% kedvezménnyel jelentkezhet!

A munkavállalók – ideértve az állásra jelentkezőket is – ellenőrzése jelenleg az egyik legproblémásabb adatvédelmi terület. Ezen az sem segít, hogy nemrégiben szinte újraírták az Mt. munkahelyi adatkezelésekre vonatkozó szabályait. Ráadásul a NAIH kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a munkáltatói ellenőrzések jogszerűek-e.

Bizonyára egyetért azzal, hogy ezzel együtt is a munkáltató elemi érdeke a munkavállalók bizonyos szintű ellenőrzése. Legyen szó a munkavégzés helyén felszerelt kamerarendszerről, a céges informatikai eszközök, e-mailek, hívások és üzenetek ellenőrzéséről, a céges autóban található GPS-ről, a beléptetőrendszerről, a munkáltatónak számos lehetősége lehet. A munkavállalói felügyelet rendszerének bevezetése azonban nem csupán technikai jellegű döntés, hanem súlyos jogi dilemmát és felelősséget is jelent a munkáltatók számára!

Online képzésünk segítségével pontosan meg tudja majd határozni, hogy mit és hogyan ellenőrizhet jogszerűen:

A munkavégzés jogszerű ellenőrzése

Céges eszközök, kamera- és beléptetőrendszer a GDPR, az Mt. és a NAIH ajánlásai alapján

Szakértő szerzőnk: Dr. Bölcskei Krisztián, vezető adatvédelmi tanácsadó, jogász

A képzés menete: Képzésünkre időponttól függetlenül bármikor jelentkezhet. Jelentkezését követően a megadott e-mail címre küldjük felhasználónevét és jelszavát, melyek segítségével eléri az első továbbképzési anyagot. Ezt követően minden további anyagot azután ér el, hogy kitöltötte az előző anyagok végén található rövid tesztet. Így saját időbeosztásának megfelelően tud haladni az anyaggal!

➜ Érdekel

Miért érdemes jelentkeznie?

Online továbbképzésünk végén Ön képes lesz felmérni, hogy munkáltatóként milyen jogszerű lehetőségei vannak a munkavállalók ellenőrzésére.
Tudni fogja, hogy milyen dokumentációval kell rendelkeznie és annak mit kell tartalmaznia ➝ ráadásul mintát is adunk hozzá!
Online továbbképzésünket a saját időbeosztásában, akár otthonról is elvégezheti.
Az online képzés időtartama alatt a felmerült kérdéseit szakértőnk térítésmentesen válaszolja meg.


Jelentkezzen képzésünkre még ma
a megfelelő munkahelyi adatkezelés érdekében!