[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Az elérhető pályázatokról MINDENT. Összefoglaló onlinekonferencia cégvezetőknekTitle: Az elérhető pályázatokról MINDENT. Összefoglaló onlinekonferencia cégvezetőknek
 
 

Minden információ egy helyen, amit a kkv-knak szóló pályázati forrásokról tudni érdemes!

Onlinekonferencia vállalkozásvezetőknek – Magyarország vezető pályázatírási tanácsadójától

A sok negatív jövőkép ellenére is itt vagyunk 2020 lassan felénél, és több tucat pályázati lehetőség áll a vállalkozások rendelkezésére. Számos fejlesztendő területet támogatnak, legyen szó akár eszközbeszerzésről, energetikai beruházásokról, foglalkoztatás bővítésről vagy akár infrastrukturális fejlesztésekről. Mindezek kiemelkedő támogatási intenzitással bírnak, vidéken akár 100%-os intenzitás is elérhető, a Közép-magyarországi régióban (és Budapesten is!) pedig 70%, ami eddig elképzelhetetlennek számított.

Konferenciánkon minden területet érintünk, megtudhatja,
hogy vállalkozásának melyik kiírás lehet a megfelelő céljai eléréséhez!

Időpont: 2020. június 2. kedd, 10:00
Helyszín: Otthonában, kényelmesen és biztonságosan

Webináriumunk interaktív, kérdezhet is a előadóktól!

Érintett témakörök:

- Pályázati források célterület szerint: eszközbeszerzés, infrastrukturális beruházások, energetikai fejlesztése, foglalkoztatás-segítő források, innováció – minden, amit ezekről tudni érdemes

- Hogyan tud cégünk, a Goodwill Consulting Kft. segíteni vállalkozásának?

Ne maradjon le a friss támogatási programokról!

 
 
 
 

Miért éri meg részt vennie konferenciánkon?

  • Most is, mint mindig nagyon fontos a naprakész információ, mert több pályázat iránt is nagyon nagy az érdeklődés, nem éri meg lemaradni!
  • Minden információt megosztanak Önnel szakértőink, nem csak előadóinktól tud kérdezni a konferencia folyamán, hanem az előadások végén lehetősége van személyes konzultációra tanácsadóinkkal.
  • A konferencia teljesen díj- és kötelezettségmentes, nem kell elhagynia otthonát.

Jelentkezzen az online konferenciára akkor is, ha annak időpontja nem felel meg Önnek.
Az előadásokat rögzítjük, azok később is visszanézhetők a regisztráltak számára.

 
 
 

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker

 
 
 
 

Elérhetőségeink:

Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.
Cím: 1162 Budapest, Timur u. 74.
Telefon: +36 70 492 5411
www.goodwillconsulting.hu

 
 
 
 

Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el. Amennyiben nem kíván tőlünk értesítést kapni, itt leiratkozhat.
Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak.