[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

ÜGYVÉD kredit – Fókuszban az ADATVÉDELEMTisztelt Jogi és Adatvédelmi munkatárs!

Az idei évtől minden ügyvédnek kötelezően továbbképzésen kell részt venni, mellyel egy év alatt minimum 16 kreditpontot kell összegyűjtenie. E-learning továbbképzéseinken való részvétellel akár 12 kreditpontot szerezhet kényelmesen, otthonról, vagy az irodából saját időbeosztásban!
Augusztusi és szeptemberi tantermi képzéseinken pedig alkalmanként 8 kreditpontért képezhetik magukat tovább résztvevőink a különleges adatkezelések és a polgári perrendtartás témaköreiben.

ADATVÉDELMI ONLINE KÉPZÉSI CSOMAG
(12 ügyvéd kreditpont)

Az online képzési csomag tartalma:
1. KAMERÁS megfigyelőrendszerek adatvédelme, legális használata /e-learning/
2. MUNKAHELYI ADATKEZELÉS – A munkavállalók megfigyelése legálisan /e-learning/

A csomag kedvezményes ára: 19.900,- Ft + áfa, ha megrendeléskor beírja az ACS199531 kedvezménykódot

Kreditpont igény esetén a képzési anyagok megtekintését követően a résztvevők online vizsgán vesznek részt, melynek sikeres kitöltése a kreditigazolás kiállításának feltétele.


A tananyagok önállóan is megrendelhetők:

MUNKAHELYI ADATKEZELÉS - A munkavállalók megfigyelése legálisan
(6 ügyvéd kreditpont)

Online tananyagunkban az ország egyik legismertebb adatvédelmi szakértő előadója ismerteti részletesen a munkahelyi adatkezeléssel kapcsolatos adatvédelmi szabályokat. Megtudhatjuk, hogyan ellenőrizhetjük munkavállalóinkat legálisan. Valamint, hogy milyen jogai és kötelezettségei vannak a munkáltatónak és mik a munkavállalónak.

* Milyen eszközökkel és hogyan ellenőrizheti legális keretek közt a munkáltató a munkavállaló munkavégzését? 
* Miként lehet betekinteni a munkavállalók levelezésébe, számítógépébe?
* Milyen feltételek mellett használható ellenőrzésre a céges autóba szerelt GPS?

A tananyag kedvezményes ára: 14.900,- Ft + áfa 

Kreditpont igény esetén a képzési anyagok megtekintését követően a résztvevők online vizsgán vesznek részt, melynek sikeres kitöltése a kreditigazolás kiállításának feltétele.

*******

KAMERÁS MEGFIGYELŐRENDSZEREK ADATVÉDELME, legális használata
(6 ügyvéd kreditpont)

Előadónk gyakorlati példákon keresztül, részletesen ismerteti a szabályokat, amelyeknek meg kell felelni, hogy a kamerarendszerünk által készített felvételeink legálisak legyenek. Így szükség esetén jogosan felhasználhatjuk őket, akár bizonyító erejük lesz.

* Folyamatosan látnak napvilágot a kamerarendszereket érintő uniós adatvédelmi hatósági döntések. Hogyan tovább kamerarendszerek?
* Milyen esetben kell hatásvizsgálatot végezni? Hogyan kell érdekmérlegelési tesztet és hatásvizsgálatot végezni? Az előadó a gyakorlatban mutatja be, mit kell tegyen az adatkezelő.
* Mit tartalmaz egy jó, kamerarendszerre vonatkozó adatkezelési tájékoztató? Megtudhatjuk, milyen tájékoztatót kell kifüggeszteni a kamerával megfigyelt területen.
* A GDPR-ral kapcsolatos legújabb törvényváltozásokkal összefüggésben milyen kamerarendszereket is érintő módosításokat vezetnek be?

A tananyag kedvezményes ára: 14.900,- Ft + áfa 

Kreditpont igény esetén a képzési anyagok megtekintését követően a résztvevők online vizsgán vesznek részt, melynek sikeres kitöltése a kreditigazolás kiállításának feltétele.
 

 

*********

TOVÁBBI AJÁNLATUNK JOGI ÉS ADATVÉDELMI TÉMAKÖRBEN (ÜGYVÉDEKNEK KREDITPONTTAL):

ADATVÉDELEM - Fókuszban a gyakorlat, a jogesetek és a különleges adatkezelések

ÜGYVÉDEK KÖTELEZŐ TOVÁBBKÉPZÉSE (8 kreditpont) 2020. szeptember 7., Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

A konferencia főbb témakörei:  * Speciális munkahelyi adatkezelések * Internetes honlapok, közösségi portálok adatkezelései  
* Adatvédelmi és adatbiztonsági intézkedések, hibák * Az adatvédelmi incidensek gyakorlata * A privát szféra adatkezelésének sajátosságai
* Közigazgatási, önkormányzati adatkezelések * Különleges adatkezelések * Biztosítók, egészségügyi adatok adatkezelései

Kedvezményes jelentkezési lehetőség:  akár 40% kedvezménnyel  23.940 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

[Részletek és jelentkezés>>]

 

Az új POLGÁRI PERRENDTARTÁSI törvény gyakorlata

ÜGYVÉDEK KÖTELEZŐ TOVÁBBKÉPZÉSE (8 kreditpont)  - 2020. augusztus 26., Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Szakmai napunkon résztvevőink tájékoztatást kapnak a legfrissebb bírósági tapasztalatokról és bírói gyakorlatról a Civilisztikai Kollégiumvezetők Országos Értekezlete és a Kúria ajánlásain keresztül.
A konferencia főbb témakörei: * Általános kérdések: a hatáskör, illetékesség, perköltség és mentességek változásai * A jogi képviselő szerepe és a rá irányadó szabályok
* A keresetlevél tartalma, különös tekintettel a bírói gyakorlatra * Az új per szerkezete, a perfelvételi szak megszorításai és buktatói
* A jogi képviselő nélküli félre irányadó eltérések * Az érdemi szak: bizonyítás, jogellenes bizonyíték, magánszakértő, utólagos kereset (és ellenkérelem) változtatás * Dióhéjban a fellebbezésről, felülvizsgálatról és perújításról

Kedvezményes jelentkezési lehetőség: 30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése augusztus 20-ig beérkezik hozzánk

[Részletek és jelentkezés>>]

 

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:
az Infoszféra Kft. csapata

+36-30-3184455

 

Az Önök e-mail címét a Bisnode Magyarország Kft. szolgáltatta társaságunk részére. Ezen e-mail cím marketing célra való felhasználásának jogalapja vagy az e-mail cím közérdekből nyilvános adat jellege, vagy az Önök által az adatszolgáltatónak az e-mail cím marketing célra való felhasználására adott hozzájárulása.