[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Miért válasszon bennünket?Title: Fogpótlás fájdalommentesen

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A fogpótlásról szóló döntés egy pillanat alatt megszülethet, de tisztában van Ön azzal a ténnyel, hogy ez a döntés akár több évtizedre eredményezhet gondtalanságot és biztonságot?

Hogyan?

Úgy, hogy a fogpótlás a megfelelő helyen, BioStatikai pozícióra készül, azon a helyen, ahol a páciens pontosan tudja mit, mikor és miért fognak elvégezni a fogazatán.

Teljes képet adni arról, hogyan lesz a végeredmény tökéletes, és hosszútávú, a legmagasabb kompetencia megléte szükséges.

Ellenben a rossz döntés eredményét, egy rosszul elkészített fogpótlást ugyanúgy nézegetni fogja a tükörben, folyamatos figyelmet von el a mindennapok egyéb fontos feladatairól és egy újabb döntés elé kényszeríti annak viselőjét.

A kompetens szakember minden apró részletre rámutat, megmagyarázza, ha valami nem érthető, mivel mégsem lehet mindenki szakember a fogászat területén.

A BioStatikára készült fogpótlás akkor válik eggyé az Ön saját fogazatával, ha az a fogpótlás az Ön eredeti fogméretével és fogtömegével megegyezik, rendelkezik eredeti fogazata BioStatikájával (alsó felső állcsont egyensúlyi pozíciója), illetve Ön szakszerű fogszakorvosi ellátásban részesül. Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor nem beszélhetünk tökéletes fogpótlásról.

Bővebben erről a témáról a https:/ekvident.hu/blog oldalon olvashat.

Honlapunkon meg is győződhet a nálunk elkészült és átadott BioStatikai pozícióra készült fogpótlásokról a www.ekvident.hu/elkeszult-munkaink oldalon. Ezek a fotók önmagukért beszélnek, és ami a legfontosabb egytől egyig az Ekvident Fogászaton ellátott páciensek fotói, de ha valakit a páciens beszámolóink érdekelnek azt a www.ekvident.hu/pacienseink-irtak oldalon olvashatja azokat.

Hozza meg a helyes döntést!

Tartozzon Ön is az elégedett pácienseink csoportjába!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »