[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Elektronikus számla kiállítás – a legfontosabb kérdések. Díjmentes videótanulmány!Title: Elektronikus számla kiállítás – a legfontosabb kérdések. Díjmentes videótanulmány!

Megjelenítési probléma esetén a hírlevél a böngészőben is megtekinthető.

Elektronikus számla kiállítás – a legfontosabb kérdések!

Az elmúlt években drasztikusan megnőtt azon vállalkozások, intézmények, számlakibocsátók száma, akik elektronikus számlával találkoznak gazdálkodásuk során akár számla kibocsátói, akár befogadói oldalon. 2021-től a jogalkotó is erőteljesen és számos eszközzel ösztönzi az elektronikus számlázásra való minél nagyobb arányú és minél előbbi áttérést.

Videóképzésünk a NAV főosztályvezetőjének előadásában teljeskörűen, gyakorlati megközelítésben körbe járja az elektronikus számlával kapcsolat valamennyi kérdést.

• Bemutatjuk az elektronikus számla lehetséges technikáit,

• a számla befogadás és megőrzés tudnivalóit.

Mindenkinek ajánljuk a képzést, aki elektronikus számlát kiállít, arra áttérni tervez, vagy elektronikus számlát befogad.

Megnézem a teljes képzési anyagot Elektronikus számlázás a gyakorlatban, áttérés e-számlára témakörében!

Ha nem szeretne több levelet kapni képzéseinkről, szakmai kiadványainkról, Kattintás ide a leiratkozáshoz, vagy írjon nekünk az info[kukac]konferenciaszervezo.hu e-mail címre.Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft.