[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Kié a döntés felelőssége a fogászaton?Title: Fogpótlás fájdalommentesen

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Írtunk már néhány alkalommal a fogazat valódi szerepéről, akár a testi működéssel való összefüggéséről is. Most viszont inkább a hétköznapi, mindenki számára látható valóságáról szeretnénk kommunikálni.

Az alábbi fotókon látható „eredmények” az esztétika területén jelennek meg először, viszont a hatásuk lényegesen több, csak idővel jelentkező problémát fog okozni.

Az esetfotókon jól láthatóak azok az „eredmények”, melyeket a helytelenül elkészített pótlások 1- 1,5 éven belül eredményeztek az ügyfelek számára! Ők abban a tudatban hozták meg az akkori döntésüket, hogy rendben tudják a fogazatukat, megoldást kapjanak hosszútávra, védelmet a fogazatukra vonatkozóan. HOZTAK EGY DÖNTÉST!

A szándékuk ellenére ínylehúzódásokat, gyulladt fogazatot, kellemetlen szájszagot, nem működést kaptak! Ennek a felelőssége nem feltétlenül az övék volt! Az ügyfél mindezeknek csak szenvedő alanya, és kiszolgáltatott áldozata, úgy, hogy nem is tudta, tudja a következmények valódi súlyát! De kell neki tudnia?

Szerintünk nem feltétlenül, hiszen a fogászat, a kezelések semmiképpen nem az Ő szakterületei, így nem tud teljes felelősséget vállalni az eredménnyel, annak elérésével szemben! SZERINTÜNK EZEK EGYIKE SEM AZ Ő FELADATA! Mindezek kizárólag a fogazatát, annak ellátását megtervezett, a munkát végző „szakemberek” felelőssége! Ennek tudása, képessége, felkészültsége, becsülete a fogászat teljes egésze! Ez semmiképp nem csak egy „fogszín” vagy valami apró pici részlet túldimenzionált „jelentősége”! Ez határozottan egy másik emberrel szembeni felelősségvállalás, aminek a kompetencia a definíciója. Az a „munka”, ami rövid időn belül ínygyulladást, szájszagot, ínylehúzódást, fogelvesztést okoz, az nem nevezhető kompetenciának……(tovább a https://ekvident.hu/kie-dontes-felelossege)

Biztos, hogy veszteségeken keresztül kell, hogy vezessen az út? Mi nem gondoljuk, hogy ez szükséges, sőt! Talán a legfontosabb feledtetni egy emberrel a kiszolgáltatottságát, biztonságot adni neki és felelősséggel dönteni mi szolgálja hosszútávon az ő életét.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »