[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Excel haladó tudás 2 nap alatt? Excel haladó tudás 2 nap alatt!Title: Valós életből vett példák, gyakorlóvideók, személyre szabott támogatás
 

Utálod az excelt? Adj nekünk 2 napot és megváltoztatjuk a véleményed…
Három dolog biztos az életben, tartja a mondás: a halál, az adók és az, hogy már megint Excellel kell dolgoznod. Nem ígérünk életre szóló barátságot az Excel-lel, de azt igen, hogy képzésünk elvégzését követően nem kell félned a táblázatkezelőtől. Az Excel-t használnod kell, ezt te is tudod, mi csak megkönnyítjük neked a munkát…

A SkillEd csapata most egy olyan, gyakorlatorientált, intenzív Excel képzést szervezett, amely segít abban, hogy továbbfejleszd Excel ismereteidet, ezáltal javítsd az esélyeidet a munkaerőpiacon. A képzés segít abban is, hogy a mostani Excel feladataidat rövidebb idő alatt el tudd végezni, és új, profi megoldási módokkal kápráztasd el a főnököd.

Excel haladó intenzív tréning
2 napos online tréning interaktív műhelymunkával, digitális leckékkel, online ellenőrzőtesztekkel és szemléltető videókkal
Webináriumok időpontja:
2021. szeptember 21-22. (kedd-szerda) 10.00-15.00

Digitális képzési anyagok elérése:
A jelentkezésedet követően azonnal hozzáférsz a digitális leckékhez, oktatóvideókhoz és ellenőrzőtesztekhez!

Tréner:
Simon Zsuzsanna, több, mint tíz éves magántanári, négy éves főiskolai tanári tapasztalattal rendelkező oktató

Mire számíthatsz az intenzív tréningen?
1. Egy olyan két napos képzésen fogsz részt venni, amely során oktatónk először közérthetően bemutatja az Excel haladó funkcióit, majd a kiadott feladatokon keresztül be is tudod azokat gyakorolni.
2. A képzés során lehetőség van a folyamatos konzultációra: ha bármiben elakadnál, nem maradsz magadra, Zsuzsanna mindenben segíteni fog!
3. Hozzáférést kapsz az Excel haladó funkcióit teljes körűen bemutató digitális tanananyaghoz is, a leckék végén olyan feleletválasztós online ellenőrzőteszteket is találsz, amellyel el tudod mélyíteni a megszerzett ismereteidet.
4. A digitális tananyagban szereplő gyakorlófeladatok megoldásait szemléltető videók is tartalmazzák, ezeket bármikor visszanézheted majd.
5. A képzés elvégzését követően névre szóló tanúsítványt küldünk neked.

 
 

SkillEd – Forradalom az online oktatásban
Cím: 1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: +36 1 273 2090
Web: www.skilled.hu
89034/7460/5  
 
Amennyiben nem szeretne több levelet kapni tőlünk, itt leiratkozhat.