[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Októbertől vissza nem térítendő támogatást igényelhetsz a munkahelyi képzésekreTitle: Meghívunk ingyenes online előadásunkra
 
Évi 500 ezer Ft támogatás is juthat egy munkavállalóra!
KKV-k és nagyvállalatok egyaránt pályázhatnak!
Indul a munkahelyi képzéseket támogató 70 milliárd forintos kormányzati program, első körben 15 milliárd forintos keretösszegre pályázhatnak a vállalkozások október 1-jétől.

Az 50-nél kevesebb főt foglalkoztató hazai mikro- és kisvállalkozásoknál dolgozók vállalati képzéséhez 70 százalékos támogatást nyújtanak, valamint a kieső munkaidőre jutó munkabér 70 százalékát is átvállalja a program. A közepes méretű vállalkozások esetében a támogatás 60, a nagyvállalatoknál 50 százalékos. A programban a szakmai ismeretek megszerzése mellett támogatják a kommunikációs, az információ-technológiai, valamint az alapvető nyelvi képzéseket.

A támogatást igénybe vevő munkáltatóknak legalább egy évig tovább kell foglalkoztatniuk a vállalati képzési program résztvevőit és a bérüket a minimálbér növekedésének ütemét meghaladóan kell emelni.

Ha fontolgatnád a pályázat benyújtását, de nem szeretnél a részletek után hosszasan kutakodni az interneten, és ha a pályázati anyag összeállításának gyakorlati vetületei érdekelnek, regisztrálj az ingyenes online előadásunkra:
Hogyan csináld: pályázat a munkahelyi képzések támogatásához
Ingyenes online előadás konzultációs lehetőséggel

Dátum
2021. október 4. (hétfő), du. 14.00 – 15.00

Előadó
Kocsis Zsuzsa
Pályázatmenedzsment és Projektmenedzsment Szakértő, Ügyvezető (Zsu Consulting Kft.)

Hogyan működik az online előadás?
  • Az előadásra való jelentkezésed után azonnal visszaigazoljuk a részvételi szándékodat.
  • Október 4-én, az online előadás előtt direkt linket küldünk neked a jelentkezéskor megadott email címre, amin keresztül könnyen csatlakozni tudsz majd a Zoom felületen megtartott előadáshoz.
  • Az online előadást követő konzultációs szekcióban azonnal választ kapsz a kérdéseidre.

SkillEd – Forradalom az online oktatásban
Cím: 1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: +36 1 273 2090
Web: www.skilled.hu
8777/7576/1  
 
Amennyiben nem szeretnél több levelet kapni tőlünk, itt leiratkozhatsz.