[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ön foglalt már időpontot? 14000 Ft kedvezmény a BIOMARKER vizsgálatra, ha a HPV tesztünk pozitív!Title: Ön foglalt már időpontot? 14000 Ft kedvezmény a BIOMARKER vizsgálatra, ha a HPV tesztünk pozitív!

KEDVES PÁCIENSÜNK!

Az éves méhnyakszűrés életet menthet! 

Az ünnepi rohanásban szánjon 20 percet saját egészségére. Ebben most hazánk legkiválóbb magánegészségügyi rendelői támogatják Önt.

A szűrőhéten (2022. december 12-16.) a 30 év feletti nők számára hagyományos, citológiai rákszűrésen felül DNS alapú HPV teszt elvégzésére is sor kerül, a még megbízhatóbb eredményért. A szűrőhét alatt kimutatott HPV fertőzés esetén ráadásul térítésmentes Confidence Marker megerősítő teszt jár a pácienseknek. (Az ajánlat 2022. december 12. és 16. között érvényes.) 

Az elmúlt évek kutatásaink köszönhetően ma már tudjuk, hogy a citológia vizsgálat önmagában kevés a pontos diagnózishoz. Napjainkban ugyanis moden molekuláris tesztek is rendelkezésre állnak az esetleges Humán papillómavírus (HPV) fertőzések és a szövettani elváltozások beazonosítására.  

Ráadásul pozitív HPV eredmény esetén lehetőség van úgynevezett biomarker teszt elvégzésére, mellyel annak valószínűsége is meghatározható, hogy a fertőzés okozhat-e rákmegelőző állapotot, vagy vélhetően problémamentes marad.

Jöjjön el szűrésre!

Bár a nőgyógyászati mintavétel nem kellemes, 30 év felett évente egyszer, a saját egészségünk érdekében alapvetően fontos.

Most partnereinkkel azzal támogatjuk Önt, hogy nálunk kért pozitív HPV eredmény esetén a 14.000 Ft értékű Confidence Marker megerősítő vizsgálatot a kampányhéten részt vett nők számára ingyenesen biztosítjuk.

Hol vehetek részt ilyen szűrésen?

Résztvevő partnereink listája a tájékoztató oldalon találahtó.

Szervezésben fő partnereink: 

© 2021 Neumann Diagnostics Kft.
Minden jog fenntartva.
Laboratóriumi működési engedély száma: BP-02/NEO/2619-6/2020.
Felelősségbiztosítási kötvény száma: 95665003593887400.

Nagyvárad utca 15. · Pécs, 7623 · Magyarország
Röppentyű utca 48. · Budapest, 1139 · Magyarország 
Copyright © 2022 Neumann Diagnostics Kft, Minden jog fenntartva.
Ön azért kapta ezt a levelet, mert feliratkozott hírlevelünkre.

Cégünk székhelye:
Neumann Diagnostics Kft Nagyvarad utca 15 Pécs, Baranya 7623 Hungary

Cím hozzáadása az Ön névjegyzékéhez.

Nem kér több emailt? 
Itt lehetséges a feliratkozás módosítása vagy a leirakozás.