[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Az ESZTÉTIKA kizárólag maga a fogszín?Title: Fogászat fájdalom nélül

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Karácsony előtt került átadásra egy olyan fogpótlás, amellyel kapcsolatban az igény a páciens részéről az esztétikai követelmények mellett a fogak funkcióinak megmaradása is az elsődleges szempont volt.

Nem nagy munka, de személy szerint 16 évvel ezelőtt, ha ezekkel az adatokkal készítik el számomra is a felső koronákat, akkor 2,5 év múlva biztosan nem kell majd lecserélni, illetve az alsó teljesen ép fogaimat (annyira elkoptatta a felső kész munka) nem kell lecsiszolni és koronázni.

Az alábbiakban olvassanak bele kollégám január elején írt Cikkébe, amely teljes tartalommal megtalálható a https://ekvident.hu/az-esztetika-kizarolag-maga-fogszin oldalon.

"A fogászat eredménye, jelenléte a köztudatban jelentős mértékben az ESZTÉTIKÁVAL egyenértékű. Ez részben igaz és teljesen reális, hiszen egy fogászati ellátás amennyiben implantátumokkal, fogpótlásokkal jár, abban az esetben az ESZTÉTIKAI elvárások a páciens részéről teljesen jogosak!

Viszont önmagában az ESZTÉTIKA a cirkónium anyag felhasználásával vagy egy „világos” fogszínnel nem fog előállni!

A fogazat az emberi test mértani része. Egy páciensre levetítve ez kizárólag egyetlen fogméret, fogforma ami megfelelő (NINCS TÖBB)! Ez az információ megegyezik a velünk született fogazat méretével, formájával!

Enélkül az információ nélkül nem tud előállni a valós ESZTÉTIKA egyetlen esetben sem. ...

Az ESZTÉTIKA tulajdonképpen az a HARMÓNIA, amit egy megtervezett ellátási lépéssorozat eredményeként elérünk."

                                   

"Ez az eredmény nem a fogászati eset állapotának, az alkalmazott beavatkozások szükségességének (csontpótlás, implantáció, fogpótlás típusa, cirkónium, stb.) a mértékétől függ, hanem az emberi fogazattal szemben támasztott valós elvárások határozzák meg.

Az ESZTÉTIKA jelen van a környezetünkben, meghatározza a hétköznapjainkat így ez határozottan igaz a fogazatunkra, illetve egy fogászati kezelés által elért eredményre is."

Amennyiben foglalkoztatja fogazata rendbetétele és kérdései vannak a lépésekről,

hívjon bennünket (+36709488833) vagy töltse ki honlapunkon konzultációs adatapunkat és visszahívom Önt!

Kérjen időpontot konzultációra, várjuk Önt!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Unsubscribe Automatically »