[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Digitális technológia a fogászatbanTitle: Fogászat fájdalom nélül

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Ma már a fogászat rendelkezik megbízható, kiforrott, biztonságos technológiákkal. Többek között ide tartozik az implantológia területe, a cirkonium megjelenése a fogászatban, illetve  maga a digitális technológia (CAD/CAM) felhasználhatósága a gyártási technológiában.

A fogpótlástan területe precízebbé, esztétikusabbá vált, így az ügyfelek számára reálisabb lett az az elképzelés, hogy ugyan fogászati ellátásra van szükségük, de ez nagyobb biztonságot jelent számukra a múlthoz képest.

Viszont sokan gondolják, hogy az implantátum vagy a cirkonium ( főleg, ha digitális CAD/CAM technológiával készül) megoldja a problémájukat.

Ez elenyésző részben igaz csak! …..

Az implantátum, mint felhasználható eszköz vagy a CIRKONIUM, mint felhasználható anyag ÖNMAGÁBAN NEM OLD MEG SEMMIT ÉS NEM BIZTOSÍT MŰKÖDŐ, PANASZMENTES FOGAZATOT!

Mint, ahogyan a Digitális technológia sem tudja önmagában ezt az eredményt elérni.

Viszont segíti, hogy tökéletes megoldással, tényleges eredményt érjünk el!!!

Az első lépés semmiképpen nem az anyagfelhasználás kiválasztása vagy az implantátumok számának eldöntése, hanem annak a megtervezése, hogy hány lépésből tudjuk elérni a végeredményt. Ehhez az elsődleges lépés minden körülmények között a BioStatikai állcsont pozíció meghatározása, amit a legtöbb esetben az élő fogazat a múltban fenntartott az ügyfél számára. Itt még nem történik semmi visszafordíthatatlan. Az implantáció, a preparálások minden esetben egy tervezett lépéssorozat részét képzik, de a végeredmény eléréséhez szükséges tervezés után és az alapján!

Ügyfeleink az esetek többségében régi pótlásokkal, foghiányokkal, kopott, hagyományosan ellátott fogazattal érkeznek. Ennek eredménye, hogy az ép fogazat által fenntartott BioStatikai, térbeli állcsont pozíció ( A test egyensúlyi szervének működtetését segítő eleme) nincs jelen, nem megtartott, hiszen a fogazat kopásai, hiányai, régi hagyományos pótlásai által kényszerített térbeli pozícióban van!...

Panoráma RTG, CT felvétel, vizsgálatokat követően pontosan meghatározható az ügyfél jelenlegi fogazatának állapota, azok hosszútávú megtarthatósága. Az azt követő lépés ami a működő fogazat eredményének elérése érdekében talán a legfontosabb az a BioStatikai állcsont pozíció térbeli meghatározása. Ennél a lépésnél még nem történik más munkafolyamat. (esetleges csonttömeg növelése, implantáció,preparálások, stb.)

A BioStatikai térbeli állcsont pozíció kizárólag azért határozható meg, mert az emberi test hordozza, hiszen az egész testi felépítésünk a STATIKÁRA ( testek egymáshoz való egyensúlyi viszonya) épül, annak fizikai működését, terhelhetőségét befolyásolja.

Mivel az ember fogazata az ember testének része, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt a TÉNYSZERŰ ÖSSZEFÜGGÉST!....

A fogazat ellátásában nincsenek olyan munkafolyamatok amik ne tennék lehetővé, hogy ügyfelünk másnap a neki fontos feladatait, munkáját végezni tudja.(pl. ahová implantátumok kerülnek, ott nincs már a csonttömegben olyan idegvégződés, ami fájdalomingert tudna generálni)

Mindezt segíti, támogatja a fogászati eset pontos felmérése, az ellátás lépéseinek tudatos, eredmény centrikus meghatározása és a becsületes, korrekt munkavégzés mindezek alapján.

Ezzel a technológiával a lehető legkevesebb alkalomból a lehető leghatékonyabb működő, panaszmentes eredményt érjük el minden esetben.

Ezt igazolja az a 16 ÉVNYI TÉNY, hogy egy átlagos eset 3 alkalomból ténylegesen és panaszmentesen zárható!

Az eddigi információk, tényszerűségek értelmében nyugodtan mondhatjuk, hogy a DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK fogászaton belüli megjelenése, azok alkalmazása mindössze segíti a munkánkat, de semmiképpen nem oldja meg egy fogászati eset ellátását, nem biztosít az ügyfél számára teljes értékű megoldást. Kizárólag pontosabbá, biztonságosabbá tehetőek a tervezésnek, valamint a gyártásnak bizonyos lépései.

A DIGITÁLIS TECHNOLÓGIA (CAD/CAM), a CIRKONIUM felhasználhatósága, az IMPLANTOLÓGIA területe nagyban hozzájárul a sikerhez, de nem pótolja a SZELLEMI ÉS MANUÁLIS KÉPESSÉGEKET! AZT A TUDÁST AMIVEL RENDELKEZÜNK KELL AHHOZ, HOGY EGY ÜGYFELET FOGÁSZATILAG EL TUDJUK LÁTNI!...

A fentiekben felsorolt technológiákat természetesen alkalmazzuk, rendelkezünk mindezek tudásával, viszont minden esetben a teljes egészet nézzük, egy fogászati eset hosszútávú, panaszmentes elláthatóságát, a fogazat valódi összefüggését az emberi testtel szemben…..

Mindezek összessége biztosítja ügyfeleink eredményes ellátását.

Amennyiben foglalkoztatja fogazata rendbetétele és kérdései vannak a lépésekről,

hívjon bennünket (+36709488833) vagy töltse ki honlapunkon konzultációs adatlapunkat és visszahívom Önt!

Kérjen időpontot konzultációra, várjuk Önt!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Unsubscribe Automatically »