[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Vissza nem térítendő támogatás Élelmiszer-feldolgozó vállalkozások részéreKedves Vállalkozásvezető,

Szeretnénk felhívni a figyelmét támogatás igénybevételének lehetőségére az Élelmiszer-feldolgozó üzemek és Borászatok számára. Nyújtson be pályázatot az Európai Unió által biztosított, vissza nem térítendő támogatás eléréséhez, és jusson hozzá több száz millió, de akár 5 milliárd Ft támogatáshoz!

Az elnyerhető pályázati forrás lehetőséget biztosít új eszközök, gépek beszerzéséhez, új technológiai rendszerek kialakításához, üzemen belüli anyagmozgatáshoz és csomagoláshoz szükséges új eszközök beszerzéséhez, valamint épületek, építmények építéséhez és energetikai korszerűsítéséhez is.

Mi, a HÍD Pályázati Tanácsadó Kft. munkatársai segítséget kínálunk Önnek a pályázat sikeres előkészítéséhez. Valósítsa meg velünk együtt sikeresen a tervezett beruházását! Amennyiben igénybe veszi a projektmenedzsment szolgáltatásainkat, úgy ingyenes pályázati tanácsadást és pályázatírást is biztosítunk Önnek. Ráadásul ezek a költségek elszámolhatóak a pályázat megvalósítása során.

Nem kell tehát egyedül megküzdenie a pályázatírással és a bürokráciával. Mi a HÍD Pályázati Tanácsadó Kft.-nél sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel állunk rendelkezésére, akik felkészültek az Ön pályázatának sikeres elkészítésére és a támogatás elnyerésére.

Ha érdekli Önt ez a lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink hamarosan felkeresik Önt, hogy részletesen tájékoztassák a lehetőségekről és a további lépésekről.

Használja ki ezt a vissza nem térő lehetőséget és nyerjen jelentős összegű támogatást a vállalkozása számára!

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

 

Üdvözlettel,
HÍD Pályázati Tanácsadó Kft.

Az ön e-mail címe valamely weboldalunkon, regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető adatbázisban rögzített (pl., cégjegyzék), vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó adatvédelmi törvény előírásait. Amennyiben nem szeretne tőlünk a jövőben tájékoztatást kapni, úgy elnézését kérjük, legyen szíves az alábbi linken leiratkozni.