[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Lakatosipari munkák, acélszerkezetek magyar gyártótól!🧲Title: Lakatosipari munkák, acélszerkezetek magyar gyártótól!🧲

LAKATOSIPARI MUNKÁK MEGBÍZHATÓ HAZAI GYÁRTÓTÓL

Cégünk, a GLB Kft. már több mint 27 éve van jelen a fémiparban. Lakatosipari részlegünk fő tevékenysége kis-, közepes- és nagyméretű acélszerkezetek gyártása, illetve gépiparban és mezőgazdaságban használatos gépek felújítása, gyártása.

Mindemellett foglalkozunk nyomástartó edények, tartályok előállításával, rozsdamentes és alumínium termékek gyártásával is. Lakatosipari munkáink precíz előkészítéséhez és tökéletes kivitelezéséhez gépészmérnökökből álló tervezői csapatunk nyújt segítséget. Tanúsítványaink és minősített hegesztőink által megfelelünk a legmagasabb műszaki követelményeknek!

LAKATOS RÉSZLEGÜNK TECHNOLÓGIÁI:

🔵 Összeállítás nagypontosságú hegesztőasztalon
🔵 Fogyóelektródás védőgázas kézi ívhegesztés
🔵 Bevont elektródás kézi ívhegesztés
🔵 Wolframelektródás védőgázas kézi ívhegesztés
🔵 Csaphegesztés, ponthegesztés

 

Ha Ön szívesen bízná termékeinek előállítását egy regionálisan is meghatározó magyar fémipari vállalatra, keressen bennünket bizalommal!

📞+36 62 553 820   🌐 www.glb.hu

 

 

Üdvözlettel,
GLB Alkatrészgyártó és Szerelőipari Vállalkozási Kft.

        

Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus cím, melyre ezt a hírlevelet küldtük, személyes kapcsolat, névjegy vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, bárki számára hozzáférhető, közhiteles és nyilvános adatbázisból származik (pl. cégközlöny, cégjegyzék), abban a cím a vállalkozás elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Az üzenet a hatályos jogszabályoknak megfelelően a cég nyilvános e-mail címére került kiküldésre. Amennyiben nem szeretne tőlünk további üzenetet kapni, bármikor leiratkozhat hírlevelünkről .Leiratkozás