[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Napelemes rendszer pályázati pénzből? A Solar-Express megoldja! 


Kedves W3HOST Bt.!


Tudta, hogy szinte mindig jár támogatás energetikai fejlesztésekre?

Az Európai Unió kiemelt célja hosszú évek óta a megújuló energiák bevezetése mind lakossági, mind pedig céges, ipari szinten. A Kormány a minap hatalmas összegű támogatási lehetőséget jelentett be, melynek pontos részletei ugyan csak március elején várhatóak, de ne üljünk ölbe tett kézzel addig sem! Várja Ön is felkészülten a lehetőséget!

 

Nem akarok lemaradni!

 

 

(Saját referencia munka)

A fenti bejelentésen túl több más lehetőség is kínálkozik pályázatok terén, ahol akár komplex fejlesztés részeként napelemes rendszert is létesíthet. Tudjuk, hogy a pályázatos út rögösnek tűnhet, a folyamat bonyolult, ha nincsen, aki végigvezesse rajta.

Éppen ezért cégünk pályázati- és hiteltanácsadóval várja megkeresését – segítünk megtalálni a cége számára legmegfelelőbb támogatási lehetőséget, amihez összeállítjuk az igényeihez legjobban alkalmazkodó műszaki tartalmat.

 

Lássuk a lehetőségeimet!

 

 

 

(Saját referencia munka)

Ha minket választ, nem lesz gondja az adminisztrációra sem - az engedélyeztetéstől kezdve a záró kifizetésig minden papírmunkát leveszünk a válláról. Saját kivitelező csapataink gyorsan és pontosan dolgoznak, gyakorlott szakemberek, akik villamosmérnök csapatunk felügyeletével és irányításával végzik munkájukat.

 

Vágjunk bele!

 
 

(Saját referencia munka)

 
 2024 Solar Express Kft.

Miért kapom ezt a levelet?

Jelen üzenet címzettjének e-mail címe közhiteles cégnyilvántartásból származik, mely nyilvántartásban az e-mail cím a cég elektronikus elérhetőségeként van feltüntetve. A cég közhiteles cégnyilvántartásban szereplő elektronikus elérhetőségére a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése alapján elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával közvetlenül üzletszerzés céljából e-mail üzenet küldhető a címzett előzetes és kifejezett hozzájárulása nélkül is. Az üzenet küldője a SolarExpress Kft. Amennyiben a továbbiakban nem kíván hasonló üzeneteket kapni vagy az Ön e-mail címe nem cég közhiteles cégnyilvántartásban szereplő elektronikus elérhetősége, Ön ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja számunkra további üzenetek küldését a leiratkozás linkre kattintva bármikor, indoklás nélkül.


Nem szeretne hírleveleket kapni cégünktől?

Itt leiratkozhat: leiratkozás