[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Festés, szemcseszórás modern festőcsarnokban!⛓Title: Festés, szemcseszórás modern festőcsarnokban!⛓

KORRÓZIÓÁLLÓ FÉMFELÜLETEK? A GLB FESTŐÜZEME KOMPLEX MEGOLDÁST NYÚJT!

 

A fém alkatrészek, acélszerkezetek tartós és biztos védelme miatt a szemcseszórás komoly jelentőséggel bír, mivel a korrózióvédelmi eljárások alapját a fémtiszta felületek adják. Célunk minden esetben a termékek tartósságának meghosszabbítása, a fémfelületek tökéletes védelme, megóvása a korrózióval szemben.

Szegedi üzemünkben az általunk gyártott fémtermékek korszerű felületkezelési eljárással nyerik el végső formájukat! Precíz munkánkkal és a 21. századi szemcseszóró- és festőkabin-rendszer segítségével tökéletes korrózióvédelmet érünk el az előkészítéstől a végbevonatig.

Új festőcsarnokunk két technológiai blokkjában végezzük az általunk legyártott alkatrészek felületkezelését, amelyek tartalmazzák a szemcseszórással (acél, homok, korund) történő tisztítást, majd az ipari bevonatkészítést, festést.
 

Ha Ön szívesen bízná fém termékeinek előállítását és korrózióvédelmét egy regionálisan is meghatározó magyar fémipari vállalatra, keressen bennünket bizalommal!

📞+36 62 553 820   🌐 www.glb.hu

 

 

Üdvözlettel,
GLB Alkatrészgyártó és Szerelőipari Vállalkozási Kft.

        

Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus cím, melyre ezt a hírlevelet küldtük, személyes kapcsolat, névjegy vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, bárki számára hozzáférhető, közhiteles és nyilvános adatbázisból származik (pl. cégközlöny, cégjegyzék), abban a cím a vállalkozás elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Az üzenet a hatályos jogszabályoknak megfelelően a cég nyilvános e-mail címére került kiküldésre. Amennyiben nem szeretne tőlünk további üzenetet kapni, bármikor leiratkozhat hírlevelünkről. Leiratkozás