[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

1.990 FT! Autós napernyő, így védd autód a hőség, a nap ellenNYÁRI RAKTÁRKISÖPRÉS: ÍGY VÉDJE AUTÓJÁT A HŐSÉGTŐL
Kerülje el a hőgutát, rosszullétet, kocsija károsodását autós napernyővel, most csak 1.990 Ft

Kedves Autóstársunk!

A nyár közeleg, a brutális hőség pedig komoly veszélyt jelent az Ön autójára és utasaira egyaránt. Tudta, hogy a napon álló járművek utastere percek alatt akár 60-70 fokra is felhevülhet? Ez nemcsak nagyon kellemetlen, de súlyos egészségügyi kockázatokkal is jár.
A tikkasztó melegben a sofőr is gyorsabban fárad, romlik a koncentrációja, megnő a balesetveszély. Utasait is hőguta, kiszáradás, rosszullét fenyegetheti.

Mindeközben a napsugárzás tönkreteheti a műszerfalat és a belső kárpitot, ami jelentősen csökkenti autója értékét. A repedező műanyag, a kifakuló szövetek és a deformálódó bőrfelületek látványa senkit sem tölt el örömmel.

Szerencsére van megoldás! Bemutatjuk Önnek a forradalmi autós napernyőt, mely azonnal kivédi a napsütés összes negatív hatását. Páratlan 1.990 Ft-os raktárkisöprő áron most Ön is felkészülhet a hőségre.

TÖBB INFÓHOZ KATTINTSON!

Mit tud ez a zseniális autós napernyő?


- Többrétegű alumínium bevonata akár 20-25 fokkal képes mérsékelni az autó belső terének hőmérsékletét
- 99%-os hatékonysággal szűri ki a káros UV-sugarakat
- Univerzális méretének (130x75 cm) köszönhetően szinte minden személyautóra és kisteherautóra illik
- Szemvillanás alatt felszerelhető, illetve összecsukható, amikor nincs rá szükség
- Minőségi anyagokból készül, extra strapabíró kivitelben, prémium kinézettel

Fontos: az ár tartalmazza a napernyőt és a hozzá járó stílusos tárolótokot is!
Gondoljon bele, mennyivel kellemesebbé válnak majd a családi vagy üzleti utak egy hűvösebb utastérben! Nem fogja többé megégetni a kezét a forró kormányon, az utasok sem fognak kitikkadni a fullasztó melegben. Ráadásul azzal, hogy megóvja szeretteit és járművét a hőség ártalmaitól, Ön valójában pénzt is megtakarít.

ŐRÜLT RAKTÁRKISÖPRŐ AJÁNLAT: A NAPERNYŐ MOST CSAK 1.990 FT!

Ugye Ön sem szeretné drága javításokra költeni a pénzét csak azért, mert a napsütés tönkretette autója belsejét? Ne késlekedjen, vásároljon akár több darabot is, hogy minden autójában legyen napernyő! Ajándékozza meg vele családtagjait, barátait, kollégáit, akik szintén értékelni fogják a kánikulában nyújtott védelmet.

A készlet limitált, ezért azt javasoljuk, még ma adja le rendelését weboldalunkon. Pár kattintással megrendelheti a prémium autós napernyőt, ami már néhány nap múlva meg is érkezik Önhöz:

IGEN, MEGRENDELEM A NAPERNYŐT!

Vigyázzon magára és szeretteire, készüljön fel időben a hőségre!


Leiratkozás