[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Tovább menetel az arany; Akciós 100 koronások!Title: My document title

http://conclude.hu/img/conclude-hirlevel-fejlec.jpg

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Hatalmasat menetelt az arany

A tavalyi- forintban számított- 18% emelkedés után, idén már közel 20%-ot emelkedett az arany. Ezzel az egyik legjobban teljesítő eszközosztály volt tavaly is és eddig az idén is. Sokan el is kezdték a nyereséget realizálni.

Az aranyárfolyamot a svájci frank felértékelődésén és az európai kötvényvásárlási programon túl az is emelte, hogy Kínában rendkívül magasra emelkedett az aranyimport, ami a kínai újévnek tudható be. Mivel azonban ez a vásárlói roham hamarosan lecseng, és Indiából is túl nagy készletekről érkeztek jelentések, mindez rövidtávon egy egészséges korrekciót hozhat a piacra. Hosszú távon azonban a trend változatlan: a kinyomtatásra kerülő pénzhegyek miatt az arany emelkedésre van ítélve.

 

http://conclude.hu/img/hirlevel2015012710.jpg

 Az aranyárfolyam alakulása dollárban 2006 szeptemberétől, 2015-ig.

 


http://conclude.hu/img/hirlevel2015012701.jpg
http://conclude.hu/img/hirlevel2015012702.jpg

 

Nálunk a legolcsóbb! : Osztrák aranykorona befektetési aranyérme

Az egyik legolcsóbb befektetési aranyérme az osztrák 100 koronásnak a bécsi pénzverde által gyártott utánverete. Most ráadásul a bevezetés hetében 2% kedvezménnyel. Hívjon amíg a készlet tart!


Tovább a webáruházunkba >

 

http://conclude.hu/img/hirlevel2015012705.jpg

 

A Budapest belvárosi ingatlan piac határozott emelkedő irányt vett az elmúlt fél évben, de még mindig lehet jó áru alkalmi vételekre bukkanni. Felújítás után a bérbeadással 8-10% körüli hozam érhető el.


További ajánlatokért kérjük, hívja ingatlan szakértőnket:

Juhász Orsolya: Mobil: +36 70 779 6339


II. KERÜLET VÍZIVÁROS CSENDES, HANGULATOS UTCÁJÁBAN NAPFÉNYES LAKÁS ELADÓ!

 
http://conclude.hu/img/hirlevel2015012706.jpg

 http://conclude.hu/img/hirlevel2015012709.jpg

 

 

ÁR: 30,000,000 Ft
245,900 Ft/m2

Cím: 1027 Budapest, II. ker. Víziváros
Építés éve: 1970
Ingatlan típus: Lakás
Szobaszám: 4 + 0
Hivatalos alapterület:122 m2
Ingatlan állapot: Felújítandó
Emelet: 5

 

 

 

 

http://conclude.hu/img/hirlevel2015012707.jpg

 

A lakás egy kívül-belül jó állapotú, szépen rendben tartott, liftes, 5 emeletes épület legfelső emeletén található. Déli tájolású, napfényes, teraszosítható, 4 szobás, utcai nézetű, felújítandó. Két különálló lakássá alakítható. Átalakítással, felújítással csodás, modern lakássá varázsolható. A lakáshoz tartozik egy 23 nm-es GARÁZS is, a környéken szinte egyedülálló módon. A Margit körút és a lenyűgözően szép rakpart mindössze pár perc sétával elérhető, az utca mégis csendes, nyugodt. A közlekedés jó, 2-es metró, 86-os busz és 4-es, 6-os villamos, HÉV megállók a közelben.A lakás garázzsal együtt is megvásárolható.
(A képek az átalakítási javaslatot ábrázolják, jelenleg a lakás felújítandó állapotban van.)


Ár garázzsal: 34,000,000 Ft
 
 
http://conclude.hu/img/hirlevel2015012708.jpg

 

 

 http://conclude.hu/img/conclude_120204.jpg


Íme, Steve Jobs egyszerű hatékonyságnövelő módszere!http://aranybefektetes.hu/jan152301.jpg2007 őszén, a Yahoo újonnan kinevezett elnök-vezérigazgatója, Jerry Yang arra kérte Steve Jobs Apple-főnököt, adjon tanácsot, hogyan lábalhatna ki az akkoriban a növekedésben éppen megrekedt internetóriás. Jobs egy egyszerű, de hatásos módszert fedett fel...

Tovább a Conclude Daily Gold cikkeihez.

 

 


 
   Aktuális akcióinkat címoldalunkon illetve webáruházunkban találják.    

                                                            Kövessenek minket  naponta, kedveljenek a Facebookon is!    Conclude Daily Gold a Facebookon

Várjuk időpont egyeztetéssel a Conclude Zrt-nél, a Bankcenterben  9-17 óra között. Kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel


 

A Conclude Befektetési Zrt.-ről

 

A Conclude Befektetési Zrt. fizikai arany, ezüst és más nemesfémek magyarországi forgalmazásának meghatározó szereplője, a befektetési aranypiac árjegyzője. Elsősorban a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelő „good delivery” minőségű, Svájcban előállított aranyrudakat, ezüstrudakat és a világ vezető pénzverdéi által készített befektetési arany és ezüst érméket kínálja eladásra. A Conclude alapítói és felelős vezetői évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a határidős áru-, deviza-, és tőkepiacok, valamint a nemesfémkutatás és bányászat világában. A magyar aranypiac szereplői közül a Conclude elsőként indította útjára a befektetési arany letétkezelési szolgáltatást és a vámszabadterületi  áfamentes ezüstforgalmazást. A cégek és magánszemélyek előtt egyaránt nyitva álló Conclude Arany Partneri (CAP) program keretében a Conclude az ország számos pontján támogatja partnereit a legmegfelelőbb nemesfém-befektetési forma kiválasztásában.

 

www.conclude.hu


  

Üdvözlettel: Conclude Zrt.

 

 http://conclude.hu/img/conclude-hirlevel-lablec.jpg

Kattintson ide a leiratkozáshoz.