[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Törődés a fogainkkalMa a XXI. Században olyan magas színvonalon van a fogászati technológia, beleértve az implantáció területét is, hogy nem elfogadható a kudarc és nem elfogadható a páciens számára, formailag nem kezelhető, kényelmetlen fogpótlás. Implantátumokon rögzített fogpótlással ellátott páciens olyan komfortérzethez, stabilitáshoz és nem utolsó sorban egyéni esztétikához juthat, ami meghatározza az életét, a személyiségét és mindennapi örömeit. Ez természetesen csak szakszerűen megtervezett lépésekkel érhető el. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly, amely a saját ép fogazatával megvolt. Az Ön igényeit és szándékát tiszteletben tartva tőlünk ehhez a szolgáltatáshoz jut hozzá.

           

                                                              Az elkészült cirkon kerámia pótlás

 „Az implantáció sokkal kevésbé volt fájdalmas, mint vártam, 3 nap elteltével már teljes értékű tenisz edzéseket végeztem - szinte hihetetlen volt, hogy semmi fájdalmat nem éreztem 2 nap eltelte után. A fogak előkészítése, a köszörülések, a mintavételek is inkább csak néha voltak kicsit kellemetlenek, de a helyi érzéstelenítés elűzte a várt fájdalmaimat. Nem mellékesen mind a 3 órás implantáció, mind a 4 órás előkészítés után közvetlenül haza tudtam jönni egyedül autóval (250 km a távolság Lábatlan és Szeged között)…Múlt hét pénteken kaptam meg a végleges pótlást, ma hétfő van és szinte olyan az egész, mintha újra kinőttek volna a hiányzó fogaim, minden mellékhatás nélkül - fantasztikus érzés, az esztétikáról nem is beszélve.” (Héjjas Mihály, Lábatlan) 

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide