[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Természetesen szép fogpótlás, fájdalommentes fogászatTúl van több fogászati beavatkozáson? El tudja képzelni, hogy a kezelések lehetnek fájdalommentesek?

Az EKVIDENT Fogászat a hagyományos fogászattól eltérő ellátási folyamaton viszi végig pácienseit. Ezáltal érjük el azt, hogy minden páciensünk elégedett, megértette azt, ami a fogazata működőképes esztétikájához elengedhetetlen és egy kölcsönös bizalmon alapuló szolgáltatás lépésein végig haladva azt az eredményt kapta, amire mindig is vágyott. A fogászati ellátásban nem az implantátum vagy a cirkonkerámia az elsődleges cél (része a sikernek), hanem az, hogy a végeredmény egy hosszútávú, tartós, örömmel teli megoldást jelentsen a páciens számára. Tudja, hogy az  implantáció nem jár fájdalommal? Másnap már ugyanúgy tudja a munkáját végezni, mint az implantációt megelőző napon. Amennyiben Ön ezt az eredményt szeretné elérni, egy olyan ellátási folyamaton visszük keresztül, amiben Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi fog történni, és melyik lépés után mi következik a végleges cél elérése érdekében. Az Ön igényeit és időbeosztását figyelembe véve, a mi szakmai tudásunk segítségével a szolgáltatás végén minden esetben az eredmény egy jól működő, esztétikus fogazat. 

Cirkon alsó felső fogpótlás

 „Amikor néhány éve kicseréltettem az amalgámtöméseimet és a négy felső metszőfogamra megcsináltattam a kerámiakoronákat, azt hittem végre rendben vagyok, bátran mosolyogtam, szépek, rendezettek voltak a fogaim…Gondoltam lezártam azt a „fogorvoshoz rohangáló” korszakot, amelyre 11 éves korom óta kényszerültem…Amikor átnéztétek a fogaimat, arra számítottam, hogy találtok majd esetleg egy újabb lyukat valamelyik fogamon, de nem ez történt. Teljes nyugalommal hallgattam, hogy „javított, javított, korona…” stb. Majd jöttek a kérdéseid, és kezdett rémleni, hogy az állkapcsom ropogása, időnkénti beakadása, a bal oldali –egész testemet érintő „ügyetlenségem” mind-mind az össze-vissza fogazatom miatt van…  

A nálad tett látogatásomkor világossá tetted, hogy igen, ezek nagyon összefüggő dolgok.…A sín használata során éreztem húsz-egynéhány év után, hogy milyen érzés összeszorítani az összes fogamat. …Szokatlan volt újra a nagyon régi saját fogaimat viszontlátni. Már el is felejtettem, hogy valamikor ilyen volt…Ami a rágást illeti, hát igen. El sem lehet mondani, hogy mennyire jó érzés, hogy működnek is a fogaim, nemcsak ott vannakBátran nevetek is, mert tudom, hogy rendezett, teljes fogsort villantok!” (T. Ágota)

 Önnek is jár a fájdalommentes fogászati ellátás!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide