[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

77 Ajándékötlet Csak Egy KattintásraÜnnepek Áruháza

"Haha, nem kellett volna, Jézusom"

Útmutató, hogy a te ajándékod legyen a rivaldafényben

Szeretnénk egy ingyenes e-könyvvel segíteni abban, hogy soha többé ne legyen gondod az ajándékozással. Ajándék és partykellék webáruházként több, mint 100 ezer eladáson túl jól tudjuk, hogy jó ajándékot találni milyen nehéz.

"Ajándékozni nehéz!"

A "fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki, de már csak 2 napom van kitalálni" stresszről beszélünk, ami minden szülinapkor, karácsonykor, évfordulókor, ballagáskor stb. előjön. És persze szeretnénk olyan ajándékot találni, ami szívből jön, neki szól, emlékezetes és csodálatos, az alkalomtól függően pedig a legviccesebb, legpofátlanabb, legaranyosabb, legkedvesebb, legédesebb, leggyönyörűbb, leglegebb.

Ezért a könyvben 21 személyiségtípushoz találsz fejenként 3-4 ajándékötletet.

A könyv élvezetes olvasmány (tényleg), ráadásul ingyenesen letöltheted ide kattintva.

Bármikor jól jöhet: töltsd le most, majd a következő ajándékozásnál a legnagyobb lelki nyugalommal előkaphatod és ihletet meríthetsz belőle. Próbáld ki, tényleg stresszmentesíti az ajándékozást.

Kerüld el azt a szívszorító tanácstalanságot és az ötlettelenül-boltról-boltra-bolyongani érzést, amikor jön valamilyen esemény, már alig van időd, és halványlila fogalmad sincs, mit ajándékozz. Ez az útmutató segíteni fog akkor is, ha még elképzelésed sincs.

Ezt az emailt azért írtuk, mert egyrészt lelkesek vagyunk (tényleg jól sikerült a könyv), másrészt, ha csak egyetlen embernek segíthetünk abban, hogy az ajándékozás stressz helyett öröm legyen, akkor már megérte.

Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Ui.: Az e-könyv mellé van egy további ajándékunk is. Egy 1000 Ft-os ajándékutalvány, ezzel is segítve az ajándékvásárlásodat az idei évre.

Töltsd le itt az "Útmutató, hogy a Te ajándékod legyen a rivaldafényben" című 27 oldalas e-könyvet!

Egyébként kint voltál a Volt-fesztiválon? A mi lufijaink röpködtek mindenütt! És a Sziget-fesztivál 20.000 db-os léggömbfelengedésére is nagyon készülünk...

unnepekaruhaza.hu

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.