[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Magyar találmányért rajong Amerika és Obamahirlevelfejlec_sima_maj16.jpg

Íme, az új megoldás: saját otthon már egymillió forintból kihozható + képek

4946_hobbithaz-ikon.jpg
Ez nem Új-Zéland, és nem a Gyűrűk ura forgatásának egykori helyszíne, hanem Wales, és egy valós lakóház. A ház nem csak olcsó és különleges kinézetű (egy "hobbit" házikóra hasonlít), de környezetbarát is.
bővebben>>>

Magyar találmányért rajong Amerika és Obama + videók

46004_kenguru11-ikon.jpg
Kissároslaki István tervezett egy környezetbarát autót a kerekesszékeseknek, de nem tudott megjelenni a piacon. Egy amerikai ügyvéd viszont pár éve betársult, és most meghódítják az amerikai elektromosautó-piacot.
bővebben>>>

Így lehet a magyar cégeknek/üzleteknek saját Mobilappja + képek

56619_mobilapp-logo.jpg
Legyen cégének saját MOBILAPPJA! Magyarországon is elérhetővé vált a MyNews1 rendszere, amely megmutatja, hogy egy vállalkozás hogyan tudja leginkább kihasználni az okostelefonok adta lehetőségeket.
bővebben>>>

Jurtában él egy család az Őrségben + videó

18769_jurta-ikon.jpg
Jurtában él a Paulics család a göcseji dombok között. A négygyermekes házaspár azt vallja, ott, az őrségi völgyben jobb világot teremtenek maguknak.
bővebben>>>

Nátrium-glutamát: az idegméreg, amitől minden finom

43744_kinai-ikon.jpg
A kínai konyha európai és amerikai területen való elterjedésével együtt egy új "betegség" is megjelent, mégpedig a kínai étterem szindróma.
bővebben>>>

Kisvállalkozásoknak mobilalkalmazás? És hogyan?

56620_f8bf094d6b5205c2a2ee327c7d0a14ef0700b602_main_hero_image.jpg
A napjainkban széles körben elterjedt okostelefonoknak köszönhetően egyre több magyar nyelvű mobil alkalmazást találunk a különböző online szoftveráruházakban. Annak ellenére, hogy egy mobil alkalmazás rendkívül hasznos lehet cégünk számára, érdemes megfontolni, hogy szükségünk van-e rá. A Szakértő segít!
bővebben>>>


RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************
Leiratkozom