[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Végre szabadság, de az iroda veled marad!Ünnepek Áruháza
Leolvad az agyunk a melegtől, és úgy számoljuk a szabadságig hátralevő napokat, mint anno a vakációt.
Ép ésszel ezt nem lehet kibírni, ezért itt van pár cucc, ami a kánikulában eltöltött boldog (?!) irodai napokat feldobja neked. Ha egy kollégád nyaralni megy, akkor visszajövetelére dekoráld ki az íróasztalát az alábbi tárgyakkal...
...vagy főnökként növeld a munkahelyi morált néhány kiadós nevetéssel. Gondolj bele: bögréket meg egyéb fogyóeszközöket úgyis venned kell, de ha vicces, szellemes, ötletes bögréket vásárolsz, azzal 2 legyet ütsz egy csapásra. A tárgy funkcionális (lehet belőle inni, ugye), de jó hangulatot kölcsönöz a reggeli munkahelyi kávézásokhoz.
Pénz Labirintus
"Pénzt keresünk", mondjuk a munkára. Hát keressünk pénzt szó szerint! Dobj egy pénzérmét a pénzlabirintusba, az ajándékozottnak pedig ki kell idegenvezetnie az érmét, ha hozzá akar jutni. Csípősebb humorú főnököknek kifejezetten ajánlott, avagy "a megígért bónuszt a labirintusban találod."
Óriásradír
A Te cégedben csak nagy ötletek születnek, mert mindenki keményen dolgozik. A hibákat is nagyon kijavítjátok. Mondjuk egy nagy radírral? Nyaralás előtti kemény munkához is ideális, ha a felgyülemlett munkamennyiségben nagyon sok a javítani való. Az ára is nagyon jó.
Vetkőző Nő Toll
Tárgyalókba ideális – hiszen a szerződéseket ilyen tollal illik aláírni. Bónuszpont, ha a kolléga akkor veszi észre a toll pikantériáját, amikor már a partner vagy ügyfél ott van.
Zongora Bögre
Az iroda konyhájába csempéssz be néhány dallamot, hogy minden reggeli kávé alatt emlékezzetek arra, hogy ha komolyabban veszed anno a zongoraleckéket, akkor talán a karriered is máshogy alakul.
Hangjegy Bögre
Ha nem készíteni szereted a zenét, hanem hallgatni, akkor ezzel a hangjegyes bögrével ihatsz egy kis zenét.
Jéggömb Készítő Szett
Nem elírás! A jégkockák unalmasak, ezért az irodában elfogyasztandó üdítőket és limonádékat jéggömbökkel teheted még finomabban hűsítővé.
Csengess Az Újratöltésért Korsó
"Ring for a refill" – ha elkap a flow vagy szorít a határidő, akkor nincs időd kimenni a konyhába, hogy a bögrédet újratöltsd. Ezzel a bögrével csak csörgetned kell, és tudni fogják, hogy szomjas vagy.
Objektív Bögre
Kollégád csak arra tud gondolni, hogy mikor mehet már nyaralni és egzotikus állatokat fotózni? Esetleg szavajárása, hogy "objektív szemlélet", "objektív szempontok szerint"? Az objektív bögrének örülni fog, mert objektíven nézve is jó cucc.
Még több hasznos (vagy haszontalan) ajándékötletre vágysz?
Töltsd le az ajándékötletekkel teli e-könyvünket, melyben 21 személyiségtípusnak találhatod meg a megfelelő ajándékot. Ötleteljünk közösen!
A letöltésedhez kapsz egy 1000 forintos ajándékutalványt is – így a könyv az ingyenesnél is ingyenesebb!
A könyvet itt tudod letölteni.
Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.