[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Mentsd el ezt a hírlevelet, mert…Ünnepek Áruháza
…ha szalonnasütéshez, bográcsozáshoz, grillezéshez vagy kerti partihoz hívnak, akkor jól fog jönni ez a cuccválogatás. Hasonlóképp a nyári szüli- és névnaposok ajándékát is megtalálod ebben a levélben.
Úgy 100 000 ajándékot adtunk már el – hát mit vinnék én egy kerti partira?
Boldog Szülinapot! Zászlófüzér
Lényegretörő dekor szülinapi partikra – életkorfüggetlenül.
Boldog Névnapot Feles Üvegpohár
Annyira szereted őt, hogy kézzelfogható jókívánságot adnál neki, ugye? Minden kör italnál ragyog a "boldog névnapot" jókívánságod a felespoháron.
Számos Zászlófüzérek
"14 éves lettem én, tetszik e zászlóköltemény". Mert a tortán szereplő gyertya nem elég: jelenjen meg a dekorban is, hogy hány éves lett az ünnepelt. A mérföldkövekre büszkék szoktunk lenni, ugyebár.
Sebességkorlátozás
60 éves édesapádnak ideje lenne szólni, hogy a városban 50-nel lehet menni, szóval ne gyorshajtson az évekkel, meg egyébként is hiába 60 éves papíron, ha testében 35, lélekben meg 25 éves.
Bohóc Szülinapi Lufi Ajándék és Dekoráció
Téged is lenyűgözött, amikor egy bohóc fél perc lufinyikorgatás után tekert egy lufimacskát, ugye? A fagyi visszanyal, vagy a lufi visszafúj: felfújható előre hajtogatott lufibohóc!
Fehér Kerti Gömb Lampion Égővel
Kiváló hangulatvilágítást ad a kertbe. Én minden tárgy közül ezt vinném egy kerti partiba – és bárhova felakaszthatod a hangulatfényt.
Mééég több lampion
A fehér a legolcsóbb, de természetesen a szivárvány minden színét megtalálod lampionválasztékunkban.
100 Dolláros Pénztárca
A kerti partikon helye van a vagizásnak. Tudod, amikor osztálytalálkozón próbálsz a jó kocsiddal úgy parkolni, hogy lehetőleg mindenki lássa. Ugyanilyen finom kis felvágás az, ha még a pénztárcád is pénzből van. Hát mi másból lenne?
Felni termosz
A bulik társasága 2 részre osztható: vannak, akik boldogan isznak… és vannak, akik vezetnek. Szegények kénytelenek teát, gyümilevet, alkoholmentes sört, kávét, ásványvizet szopogatni. Ez a termosz talán jobb kedvre deríti őket – az utak királya nem iszik alkoholt, ugye.
"Az alkalom megvan, de érdeklődési kör szerint ajándékoznék"
Akkor az ajándékötletekkel teli e-könyvünket szeretni fogod, mert 21 különböző érdeklődési körű embernek válogattunk ajándékokat. Barátod szeret enni? Lapozd fel a nagyevőknek szóló oldalt. Fogyózik? Lám, ajánlunk neki is ajándékokat. Felvágós? Pipa.
Az e-könyv még az ingyenesnél is jobb: letöltésed mellé kapsz egy 1000 forintos ajándékutalványt, amelyet időkorlát nélkül beválhatsz ajándékboltunkban.
Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.