[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Szép és tökéletesen működő fogazatVége a nyárnak, elcsépelt dolog, de azonnal itt a karácsony! Ha Ön is szeretne karácsonyra egy működő, szép fogpótlást, de ehhez szükséges implantátum beültetése, akkor a fogászati ellátást most érdemes elkezdeni! Az implantátum csontosodási ideje 3 hónap! Az EKVIDENT Fogászat a hagyományos fogászattól eltérő ellátási folyamaton viszi végig pácienseit. Számunkra a páciens az első, mindenkinek azt szolgáltatjuk, amire szüksége van ahhoz, hogy a fogazata működőképes és esztétikus legyen. Nagyon sok ember küzd azzal, hogy kihez forduljon a fogászati problémájával. Tudjuk ennek az okát és megértjük a döntés súlyát. Tapasztaljuk és látjuk a beérkező pácienseinken a hagyományos fogászat által okozott veszteségeket. Nálunk biztonságban és a lehető legmagasabb színvonalon kapja meg a fogászati szolgáltatást.

 

„Mit szépítsem a dolgot, egyszerűen megmentetted az életemet, amit ezúton szeretnék megköszönni. Hihetetlen véletlen folytán kerültem veled kapcsoltba az utolsó percben. Közel negyvenévi fogászati kezelésnek köszönhetően már az elviselhetőség határát súroltam, a folyamatos Cataflam evés kezdte az emésztő rendszeremet is tönkre tenni. Mindig éreztem, hogy valami nem stimmel a fogászati kezeléseimmel, mivel a fogorvosi székben félve és fájva semmi közöm és információm nem volt a beavatkozásról. Valami fúrás, faragás történt, és a fájdalomcsillapító hatása után kerestem a túlélés lehetőségeit. Elfogadtam, hogy mostantól csak a jobb, vagy baloldalon tudok rágni, és ha ettől eltérek, akkor jó pár napig sajogni fog valamelyik fogam… Az első találkozásunkkor kiderült, hogy jó helyen járok…. A folyamat során mindig tudtam, mi következik, mit miért teszel, és kiszámítható volt a vége…A fogászati ellátás szintén páratlan volt. Ebben igazán volt összehasonlítási alapom, és mondhatom minden hízelgés nélkül, hogy a negyven év alatt egyszer sem volt ilyen precíz, beteg centrikus kezelésben részem.”             (Papp Zoltán, Pécs)

 Fizessen egyszer a szép és tökéletesen működő fogazatáért!

 LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+3670948-88-33

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide