[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Bevásárlólista szülinapraÜnnepek Áruháza
Jön a szülinapi zsúr, és még azt sem tudod, hogy ki mikor mit vásárol be, és egyébként is óriási rohanás az egész.
Ezért összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb szülinapi kiegészítőket, hogy a gyerekparti egyedi, izgalmas, színes, vidám és utánozhatatlan lehessen.
(Egy rokonod gyermekének jön a szülinapja? Küldd neki tovább a levelet!)
(Gyermeked szüli- vagy névnapja még hónapok múlva lesz? Mentsd el a levelet, hogy később egy kész bevásárlólistával kezdhesd a szervezést!)
Vásári Vattacukor Gép
Az állatkerti vagy vidámparki látogatás fénypontja a vattacukor! Ezzel a géppel végre otthon is készíthetsz vattacukrot... és így a szülinapi zsúr még emlékezetesebb és fincsibb lesz.
Instant Gyertya XXXL - Boldog Születésnapot!
Képzeld el, hogy szülinapra vagy hivatalos, de már nincs időd ajándékot vásárolni. Szerencsére ez a zsebre vágható instant gyertya kisegít: előkapod, meggyújtod és ünnepelhetsz.
"Boldog Szülinapot!" Kitűző Léggömbökkel
Ha szülinap van, legyen nagyon szülinap: a ház minden négyzetcentimétere léggömbökben úszik, ezzel a kitűzővel pedig az ünnepelt magán is léggömböket viselhet a partin!
"Ma van a Szülinapom" Feliratú Színes Kitűző
Ezzel a kitűzővel az ünnepelt úgy járkálhat a zsúron, mint egy seriff – csak a csillag helyett egy kitűző jelzi, hogy ki is a nap fénypontja.
"Boldog Szülinapot" Feliratú Parti Banner
Meglepetésbulikhoz tökéletes ez a felirat: a hazaérkező ünnepeltet egy közel másfél méter hosszú bannerrel fogadhatod!
Gyönyörű Szülinapi Zászlófüzérek
Még a dekoráció is mutassa, hogy hány éves az ünnepelt, nehogy bármelyik vendégben is kétség támadjon.
36 Centis Szülinapi Muffin Fólia Lufi Pálcán
Már nincs időd muffint sütni, de tudod, hogy a bulihoz kellene? Nagyméretű (36 centis) muffin fóliából, hogy mindenki szemét jóllakasd!
46 Centis Birthday Party Animals Szülinapi Fólia Lufi
Ez a lufi felfújva színes és gyönyörű. Mindenki imádni fogja, ahogy a héliumtól lebegve feldobja a szülinapi parti helyszínét.
Planes - Repcsik Parti Fiús Bulihoz
Szerintem minden fiúnak van olyan korszaka, amikor pilóta szeretne lenni. Mindez összekötve egy szülinappal... hát a fellegekig repülhet az örömtől!
Frozen - Jégvarázs Parti Lányos Bulihoz
Kétfajta lány van jelenleg az országban. Egyik, aki imádja a Frozen-t. Másik, aki még nem látta.
Vásárlás előtt tedd 1000 forinttal olcsóbbá az összes termékünket!
Képzeld el azt, hogy bemész egy boltba, és szólsz az eladónak, hogy kérsz egy 1000 forintos leértékelést mindenre.
És kapsz.
Ehhez csak le kell töltened az ajándékötletekkel teli e-könyvünket ezen az oldalon.
Nemcsak ajándékötletekkel leszel gazdagabb, de kapsz egy 1000 forintos kupont, így minden vásárlásod 1000 forinttal olcsóbb lesz.
Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.