[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Nagy Kazánválasztó NapNagy Kazánválasztó Nap, gázkészülék kiállítás és vásár

Április 9-10-én (Szombat-Vasárnap) gázkészülék kiállítás és vásár keretében több, mint 100  akciós gázkészülék közül válogathatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Egy EU-s rendelet alapján betiltják hazánkban a hagyományos kéményes és turbós gázkészülékek használatbavételét 2016 július 1-től, így ez lehet az utolsó lehetőségünk, hogy ilyen típusú készülékhez hozzá jussunk.

2016 július 1-től újra lehet kazáncserére, komplett energetikai felújításra pályázni, akár 2,5 millió forint értékben. A Merkapt Zrt. díjmentes pályázati tanácsadással, igény esetén pályázatírással segíti a vásárlókat.

Helyszín: Construma szakkiállítás és vásár, "A" pavilon, 101. Cím: Budapest, X. kerület, Albertirsai út, Hungexpo vásárterület.

Időpont: 2016. április 9-10.

 A meghirdetett készülékek utolsó darabok, sok esetben bemutató készülékek, ezért csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani őket. Egyes termékekből csak néhány darab van készleten, ezért csak az tudja megvásárolni, aki először kifizeti vagy leelőlegezi. Előfoglalásra nincs lehetőség, reggel 09:00 előtt a készletből akciós áron nem szolgálunk ki vásárlókatt.

A megvásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk. A szállításban partnerünk a GLS futárszolgálat, díjszabása elérhető a helyszínen.

Országoskazáncsere program keretében használt, működésképtelen gázkészülékét, most 5 000 Ft értékben beszámítjuk, új készülék vásárlása esetén!

Együttműködő partnereink: Ariston, Beretta, hajdu, Remeha, Saunier Duval, Vaillant, Cirko Expert, Biodom, Attack, Unical.

Üdvözlettel,

Merkapt Épületgépészet