[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Munkaidő, szabadság, bérezés, munkaszerződés, nyugdíjasok foglalkoztatásaTitle: Fórum Akadémia - Szakmai képzések
Közérthetően a munkajogról

Folyóirat, iratminták és tanácsadás egy csomagban

Tisztelt False!

Év elején nőtt a minimálbér és a garantált bérminimum összege, emellett változtak egyes társadalombiztosítási előírások is.

Aktuális téma még a 2020-as hatósági ellenőrzési terv, amely alapján a munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó alapvető szabályok betartását bármely szektorban ellenőrizhetik.

A lapból emellett tájékozódhat munkáltatói lehetőségeiről, többek között a munkaszerződés kötelező tartalmáról, a munka- és pihenőidőre vonatkozó szabályokról, a bérpótlékok rendszeréről, a felmondási tilalmakról és korlátozásokról, valamint arról is, hogyan jogszerű a nyugdíjas munkavállaló vagy éppen a próbaidejét töltő munkavállaló munkaviszonyának megszüntetése.


Munkajog

A folyóiratot a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte. Iktatószám: PM/313-5/2020.


Miért érdemes előfizetnie? Mert...

  • teljes jogbiztonságot nyújtó információt kap, nyugodtan hagyatkozhat kiváló szerzőink, dr. Gáspárné dr. Szokol Márta ügyvéd, munkajogász, dr. Palotay Pálma munkajogi szakjogász és Dr. Nemeskéri Gyula okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési szakértő több évtizedes tapasztalatára.
  • honlapunkon keresztül, saját jelszó segítségével hozzájuthat 90 db iratmintához, szerkeszthető Word formátumban.
  • az előfizetés ideje alatt korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőinknek, akik 10 munkanapon belül, írásban, részletesen válaszolnak önnek.
» Megrendelem

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

Tudásunk az ön sikeréért!

A Forum Média Kft. mindig arra törekedett, hogy aktuális és elengedhetetlen információkkal szolgáljon személyes vagy karrierbeli fejlődéséhez. Azért, hogy továbbra is az elsők között tájékoztathassuk, kérjük, adatainak egyeztetéséhez kattintson ide.

Ha kérdése merült fel, akkor hívjon minket bizalommal a +36 1 273-2090 vagy a +36 1 273-2091 számon!

Amennyiben nem szeretne több levelet kapni tőlünk itt leiratkozhat.

54105/6525/1