[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Adatvédelmi tisztviselő (DPO) - államilag engedélyezett tanúsítvánnyalTisztelt Cégvezető, Marketing vezető, Adatvédelmi szakember!

Minden cégnek, szervezetnek, aki adatokat kezel, szüksége van olyan munkatársra, aki pontosan ismeri az adatvédelmi előírásokat, feladatokat, és tisztában van a törvény adta lehetőségekkel és a megfelelő ismeretek birtokában be tudja tölteni az adatvédelmi tisztviselő pozíciótMikor kell hatásvizsgálatot csinálni? Mikor kell incidenst bejelenteni? Mi a menete? Hogyan zajlik? 

Újra és újra bírságol a NAIH! Az ellenőrzések és büntetések hátterében különböző adatkezelési szituációk állnak, érdemes felkészülni.

ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ /DPO/ KÉPZÉS - 2 NAP
Államilag engedélyezett tanúsítvánnyal

A képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására.

2020. április 06 - 07.    

2020. június 08 - 09.    

<<<<<>>>>>

TOVÁBBI KIEMELT AJÁNLATUNK:

Megfigyelés legálisan - Adatvédelmi szabályok 2020–ban
Munkahelyi adatkezelés szabályai – Kamerarendszerek legális használata

A munkavállalók, a munkahelyek, irodák, közterületek, társasházak, bankok, nagyáruházak, hivatalok megfigyelése a munkáltatók, a tulajdonosok és az üzembentartók szerint is a mai világban elkerülhetetlen és helyénvaló. Adatvédelmi konferenciánkon az ország a témában egyik legismertebb szakértő előadója részletesen ismerteti a munkahelyi adatkezeléssel és a kamerarendszerek üzemeltetésével kapcsolatos adatvédelmi szabályokat.

2020. március 19., Budapest     

2020. április 21., Székesfehérvár    

 

 

Szeretné tudását jobban elmélyíteni más területeken is? Vegyen részt államilag engedélyezett, kétnapos, kiscsoportos képzésünkön a lenti témakörökben.

Engedélyezett képzések már nem csak Budapesten, hanem Székesfehérváron is! >>


Számlázási ügyintézői ismeretek /16 óra/


2020. március 17 - 18.


EKAER ügyintézői ismeretek képzés /12 óra/ – 2 nap


2020. április 06 - 07.


Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés - Dr. Kulcsár Zoltánnal


2020. április 06 - 07.


Közbeszerzési alapképzés /12 óra/ - Bevezetés a közbeszerzésbe


2020. május 05 - 06.


Számlázási ügyintézői ismeretek /16 óra/


2020. június 10 - 11.

 

RENDEZVÉNYNAPTÁR >>

Tisztelettel várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

az Infoszféra Kft. csapata
+36-30-3184455

 

Az Önök e-mail címét a Bisnode Magyarország Kft. szolgáltatta társaságunk részére. Ezen e-mail cím marketing célra való felhasználásának jogalapja vagy az e-mail cím közérdekből nyilvános adat jellege vagy, az Önök által az adatszolgáltatónak az e-mail cím marketing célra való felhasználására adott hozzájárulása.