[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

📩 Ismét szigorít a Google!Title: 📩 Ismét szigorít a Google!

A GOOGLE LEGÚJABB VÉDELMI INTÉZKEDÉSEI

Az elektronikus levél mindennapi kommunikációnk elengedhetetlen részévé vált. Legyen szó akár egy CV benyújtásáról vagy szimpla kapcsolattartásról, alapvető elvárásunk, hogy e-mailjeink minden szempontból biztonságban legyenek.

A Gmail AI-vezérelt „védelmi rendszere” naponta több mint 15 milliárd nem kívánt e-mailt blokkol, és képes arra is, hogy megállítsa a spamek (kéretlen levelek), phisingek (adathalászat) és malwarek (rosszindulatú programok) 99.9%-át. Közel 20 év telt el a tech órias levelezési szolgáltatásának elindítása óta, de mára érkeztünk el arra a pontra, hogy a kiber fenyegetések, - melyekkel nap mint nap szembesülünk, - veszélyesebbek és komplexebbek, mint valaha.

Mivel a Google elkötelezett a felhasználók leveleinek védelme mellett, ezért új kritériumrendszert vezet be azon tömeges kiküldők számára, akik naponta több mint 5.000 üzenetet közölnek ki Gmail címekre.

 

Kíváncsi az új szabályokra? Kattintson az alábbi gombra és olvassa el cikkünket!

 

 

Üdvözlettel:

az IKRON Kft. csapata

TájĂ©koztatjuk, hogy az elektronikus levezĂ©si cĂ­m, amelyre ezt a hĂ­rlevelet kĂĽldtĂĽk, nyilvánosan bárki számára elĂ©rhetĹ‘ cĂ©gnyilvántartásbĂłl (közhiteles Ă©s nyilvános adatbázisbĂłl) származik vagy megvásárolhatĂł marketing adatbázisban rögzĂ­tett vállalati elektronikus elĂ©rhetĹ‘sĂ©gekĂ©nt van megjelölve. Az ĂĽzenet a cĂ©g nyilvános e-mail cĂ­mĂ©re kerĂĽlt kikĂĽldĂ©sre, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelĹ‘en közĂ©rdekbĹ‘l nyilvános adatnak minĹ‘sĂĽl. Amennyiben nem szeretne további hasonlĂł tartalmĂş ĂĽzenetet kapni tĹ‘lĂĽnk, bármikor leiratkozhat hĂ­rlevelĂĽnkrĹ‘l az alábbi linkre kattintva: Leiratkozás